Mix fra Freia

Må bare lage en kort liten post om denne posen med Mix fra Freia.

Fant den på Rema på lørdag, og etter å ha vurdert litt frem og tilbake valgte jeg til slutt å bruke 70 kroner på den. Sjøl om jeg synes det er MYE for en pose med snop. -Men det står jo XXL på posen, og den inneholder 350 gram.

Mixposen inneholder brun, original M, hvit M Mandel og gul og fiolett NonStop. Freia har altså blandet sammen noen av sine allerede eksisterende produktene til en slags forenklet Bridgeblanding. En lettvinn, men sikkert virkningsfull måte å sikre seg mersalg på.

Posen var freiagul og fin, med tydelig info om innholdet. Enkelt, lettklingende navn hadde den også fått, om enn noe fantasiløst? Gjør ikke noe det altså. Navnet skjemmer ingen har jeg lært.

Når jeg titta nedi posen fikk jeg ganske umiddelbart påskeassosiasjoner. Se på de fargene sammen da! 🐥
Aner dog ikke om det faktisk er et påskeprodukt eller om det er ment å være i salg uavhengig av sesong. Noen av dere som vet?

Selvfølgelig var dette godt. Jeg og lillemor spiste de brune M’ene først, mens eldstejenta tok seg av NonStopen. En del av de hvite M’ene ble liggende igjen, selv om de også egentlig smaker helt okay. Det er bare det at de andre bitene smaker bedre. Men sånn er det jo med alle salgs blandingsposer. Også med smågodtposene hvor man selv plukker hver eneste bit. Noe blir alltid liggende igjen til slutt.

Selv om dette var godt tviler på at jeg kjøper Mix igjen. Vet ikke om det er en limited variant som uansett skal forsvinne eller om den faktisk er ment å vare. Uansett tenker jeg posen er litt overflødig. Den kan godt være tipp topp for dem som er like glad i alle tre produktvarianter, men for oss som foretrekker bare to av dem ble det ingen fulltreffer. Kjøper heller en vanlig pose M og en med lys NonStop. Men for all del, Mix er sikkert fin å sette fram til gjester på påskehytta. Og om ikke annet ble jeg nå minnet på hvor godt jeg egentlig synes M er, og har bestemt meg for å kjøpe en pose med det neste lørdag. ☺

Gjenkjøp: Nei

 

10 thoughts on “Mix fra Freia”

  1. Dette er jo “fake news” 🙂 Liker det ikke verken i media eller i dagligvarebransjen. Synes Freia holder på med mye rart, som vanlig. Men Lakris går ned hos meg. Fortrekker M som den er.

  2. Det er definitivt påskefarger her ,ja 🙂 Men dersom det er ment å være et påske-produkt så er de ekstremt tidlig ute 😀

  3. Syntes egentlig ikke prisen var så ille, i forhold til andre produkter, med tanke på innholdet.

    En 200g sjokoladeplate koster vel rundt 35kr? Så hvis du doblet det får du jo 400gram for 70kr, som nesten er det samme som i posen.

    men igjen, så syntes jeg 35kr for en sjokoladeplate er dyrt også da, for å ha sagt det 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.