Läkerol DentaFresh Pro Eucalyptus fra Cloetta

Se her, nå hadde de fått inn en ny type DentaFresh på Kiwi. DentaFresh PRO Eucalyptus.
Alltid moro med nye pastiller.

Egentlig var det litt pussig at det dukket opp en DentaFreshnyhet akkurat nå. De siste månedene har jeg nemlig tatt en liten pause fra den lilla Läkerolen jeg vanligvis spiser, og kjøpt DentaFresh i steden. Og det etter å ikke ha vært så begeistret for dem tidligere. Husker jeg skrev innlegg om den med jordbærsmak for rundt to år siden da serien kom, og sa nei til gjenkjøp (gulp), men den har jeg kjøpt mange ganger nå i det siste. Og esken jeg har kjøpt aller mest, særlig fordi jentene mine også liker den varianten så godt, er den turkise som heter Sweet Mint. Den er veldig frisk og fin, men ikke for kvass. Har alltid en eske av den i bilen.
Ja ja, fint at smaken er i kontinuerlig utvikling, og spennende med en ny DentaFresh i butikken. Vi tok med esken på tur i går.

Denne PRO-versjonen skal inneholde både vitamin B3, kalsium og menthol, samt xylitol som skal bidra til god munnhelse. Fint det, man skal ikke slurve med munnhygienen. Og om man i tillegg får i seg andre næringsstoffer når man tar en pastill er det en fin bonus. For meg var det imidlertid smaken som gjorde størst utslag på nysgjerrighetsometeret. Eucalyptus pleier å være en ordentlig refresher, og jeg antok at det ville gjelde også her. Og jepp, denne kjentes ordentlig kjølig og frisk. Nesten på grensen til sterk det første sekundet jeg hadde den i munnen, så ble den mer behagelig. I tillegg til det friske kjentes den forbausende søt, og mye av det søte satt igjen som en ettersmak framme ved leppene når jeg var ferdig med å tygge også. Det sterke og kjølige satt mer igjen bak ved halsen. Greit at hele ikke inntrykket forsvinner med en gang pastillen er ferdigspist.

Konsistensen var så klart mjuk gjennom hele pastillen, akkurat som på de andre DentaFreshvariantene. -Og nettopp derfor får man lyst til å tygge i seg hele med en gang. Skjønner egentlig at dette er en utfordrer til tyggegummien, og sånn sett et fint alternativ til oss som ikke er så glade i å slafse tyggis til kjeven får krampe. Her får man heller lyst til å ta en ny pastill med en gang den forrige er spist opp.

Likte mønsteret på utsiden av pastillene også – de så nesten ut som små fugleegg fra en tegnefilm.

Konkluderer med at dette var en fin liten nyhet, og ser slett ikke bort i fra gjenkjøp.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.