Grandiosa med kjøttboller

Vi kommer ikke unna et innlegg om dette slippets Grandiosavariant, gjør vi vel?
Det hadde nærmest vært uhørt  å ikke smake den. Så her ser dere; Grandiosa med kjøttboller.
De hadde fått den inn i butikken forrige uke, og jeg knipsa ivrig bilder ned i frysedisken.

Jeg kan ikke annet enn å bli småimponert over hvor mange Grandiosavarianter produktutviklerne klare å komme på. Det dukker jo opp en ny til nesten hvert eneste slipp. Og forbausende mange av dem forblir i salg også. De forsvinner ikke. Ganske utrolig, eller hva? Men jeg vet ærlig talt ikke om jeg skal le eller gråte over at vi spiser så uhorvelig store mengder frossenpizza her i landet. Men akkurat nå er det greit å la det temaet ligge.

Her ser dere denne pizzaen i frossen tilstand, temmelig lik andre ferdigpizzaer før de blir stekt.

Jeg var litt skeptisk til mengden fyll. Det er jeg ofte, selv om jeg vet at osten smelter utover i løpet av steketiden og gjør at inntrykket blir mer helhetlig. Jeg er bare så redd for at det ikke skal være nok fyll, og at jeg ikke skal bli ordentlig fornøyd når jeg spiser. Men ingen fare, her så det absolutt godkjent ut etter minuttene i ovnen.

Som det ligger i navnet er dette en pizza toppet med kjøttboller. I tillegg har den små biter av kjøttdeig, søt chili (som jeg trodde var paprika) og et delikat dryss med persille. Fresht med litt grønnfarge synes jeg. Kjøttbollene skulle ha smak av hvitløk og basilikum og jeg var småspent på om de skulle være tørre og anonyme eller faktisk kjennes OK. Og heldigvis, de smakte OK. Ganske saftige var de også, og de hadde litt tyggemotstand. Men størrelsen pr kjøttbolle var litt varierende. Med barn i hus blir det lett “urettferdig” om noen får store kjøttboller, mens andre får de små, så kanskje det burde vært en standardstørrelse på alle sammen?

Smaken ellers var grei. Ikke voldsomt spennende, men helt brukbar til ferdigpizza å være. Jeg kjente faktisk et snev av prikking på tunga nå og da, så det var kvassere smak enn på vanlig grandis, men jeg vil ikke kalle den sterk. Eldstejenta var enig med meg, hun sa det gikk fint for barn å spise den, og mente at stykkene smakte best ute ved kantene der de var noe mer sprøstekt. Mette ble vi, og hadde vel egentlig ikke noe særlig å utsette eller klage på da vi var ferdige.

Selv om denne smakte greit, tror jeg ikke vi kjøper den igjen. Vi spiser ikke så fryktelig ofte ferdigpizza her i huset, og når vi først skal ha finnes det andre varianter både jentene og jeg synes er enda bedre. Men for all del, ta dere gjerne en smak. Det er ikke noe feil med Grandiosa med kjøttboller. 🍕🍕

Gjenkjøp: Tviler

 

 

10 thoughts on “Grandiosa med kjøttboller”

  1. Kjøttboller synes jeg er godt på pizza. Kommer til å prøve denne, om den ikke er altfor dyr ift den vanlige Grandiosa til salgspris (25 kroner). Når kommer vegetargrandiosa? Når den store vegetartrenden har nådd ut til hele landet, kanskje om 1,5 år? Tipper jeg. 😉

    1. Tja, ikke godt å si. Mener Dr.Oetker kommer med vegetarpizza til dette slippet, men er ikke 100% sikker. Har bare fått tips, ikke sett det selv enda.

      1. Dr. Oetker har hatt vegetarvarianter i mange år.

        Min favoritt er Vegetale, den er faktisk bedre enn mange av kjøttvariantene. Men desverre er det veldig få butikker som selger den. De har andre varianter uten kjøtt også.

  2. Synes denne var helt grei, men ikke så god at den havner øverst på innkjøpslisten når man bestemmer seg for å kjøpe frossenpizza. Likte virkelig kjøttbollene dog, det trodde jeg ikke jeg kom til å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.