Gompemix fra Brynildgruppen

Noe av det morsomste med produktslipp er å finne nyheter i butikken som virkelig overrasker. Nyheter ingen aviser har skrevet om og ingen har tipset meg om i forkant. Dere vet det magiske lille øyeblikket når noe helt nytt plutselig lyser mot deg fra hylla, og du bruker et lite sekund på å summe deg og oppfatte hva du faktisk ser. Et slikt lite øyeblikk hadde jeg onsdag morgen på Meny da jeg plutselig så de små posene med Gompemix fra Brynild i godtehylla.

For en herlig liten nyhet. Og så perfekt størrelse på posen.
70 gram er akkurat passe med lørdagsgodt for en liten mage. Og egentlig nok for en voksen en også.

Da jeg først så posen trodde jeg den kun inneholdt vanlig Gomp. Altså at dette bare var en større porsjon gelebønner enn man får når man kjøper esken, og ikke noe mer. Men i tillegg til de klassiske gompebønnene i rosa og gult, inneholdt Gompemix noen små, lyse sjokoladebønner, samt noen mjuke gelefigurer med skum på baksiden. Også de i rosa og gult. Spennende.

Alt luktet Gump da vi åpnet posen. Kanskje ikke så rart.
Gelebønnene smakte kjent, og figurene av skumgele smakte akkurat likedan. Som Gomp. De var ordentlig søte og gode og jeg synes gompesmaken fungerte helt fint til den konsistensen også. Men de der sjokoladebønnen var litt malplasserte. Skjønner ikke helt hva de gjør i posen? Ikke var de særlig gode heller. Begge jentene mine mente de smakte rart, og jeg kan skjønne hva de mener. Den søte godterismaken hadde nærmest smittet over på sjokoladen, sog dermed ble det et litt snålt totalinntrykk. Skjønner at Brynildgruppen har lagt dem i posen for å skape variasjon, og for at dette skal bli en sammensatt og fullverdig pose med lørdagsgodt for små barn, men jeg syntes ikke det funket helt. Sjokoladebønnene var overflødige og kan godt utelates i versjon 2.0 av Gompemix.

Selv om sjokoladebønnene ikke falt helt i smak syntes jeg dette var en bra nyhet. Sammensetningen av biter var litt ujevn, vi fikk bare en gul gelefigur, resten var rosa, men jeg antar at det er helt tilfeldig og at blandingsforholdet er annerledes i den neste pose vi kjøper. Alt smaker jo temmelig likt uansett, så hvilken farge det har er egentlig underordnet. Gir tommel opp for Gompemixen.

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Gompemix fra Brynildgruppen”

  1. Det med at sjokoladene var feilplassert tenkte jeg da du postet bildet på insta. Generelt er jeg ikke noe fan av å blande sjokolade og vingummi…. Men i slike lukkede poser er det veldig fyfy!

    1. I know. Alltid når jeg er i Sverige og kjøper smågodt plukker jeg sjokolade i en pose for seg. Blir bare feil å blande. 🙂

  2. Disse husker jeg fra da jeg var barn, så sluttet jeg å spise de, men med så spennende nyhet så må jeg nesten prøve de igjen…

  3. Gomp er godt! Selv om jeg er voksen og ikke har barn, hehe. Kjøpte en sånn pose idag, helt enig i at de sjokoladebønnene ikke var noe gode. Smakte billig kalendersjokolade. Skulle droppet sjokoladen og heller puttet oppi flere geléfigurer! De var så myke og gode, nam nam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.