isTe Dragefrukt fra Tine

Her om dagen så jeg at Narvesen hadde fått inn en ny type isTe fra Tine; Hvit te med dragefrukt.
Og når det er en limited edition må man så klart skynde seg og smake.

Synes flasken var stilig. Fin fargesammensetning og kult at Tine faktisk har illustrert med en drage når smaken kommer fra dragefrukt. Jeg måtte følge opp og finne fram Tannlaus som en liten rekvisitt til bildene mine.

Isteen var lys gulbeige i fargen og luktet som en fruktig blanding av druejuice, eplejuice og hyllebærsaft. Selvfølgelig kjentes også en svak eim av te når jeg snuste inn over flaskeåpningen, men det luktet mest tropisk frukt.

Når jeg tok første slurk kom teinnslaget mye tydeligere fram enn det gjorde i duften. Her var det mye tesmak, selv til iste å være. Ikke dumt. Men selv om tesmaken var tydelig var den ikke for dominerende. Heller mild og fin, og sammen med frukten ga den hele drikken et veldig troverdig inntrykk. Ikke for søt, bare leskende og ganske forfriskende. En av mine små medtestere som er ganske vant til å drikke iste mente den smakte som iste blandet med saft. Det synes jeg var en ganske treffende beskrivelse.

Den var virkelig ikke dum denne her. Jeg er ingen stor istedrikker, men om jeg får et innfall og får lyst på iste en dag velger jeg gjerne denne igjen. Vet ikke hvor lenge den er i salg, men jeg tipper fram til vårlanseringene kommer i mai.

Gjenkjøp: Kan hende

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.