Enkel Juicy Coconut bar fra Nutrilett

Dette er ikke noen nyhet i seg selv. Juicy Coconut baren fra Nutrilett har eksistert noen år, men før tror jeg den bare var i salg i sånne pakker med tre. Stemmer ikke det? I høst husker jeg i hvertfall at jeg begynte å se den i salg enkeltvis og det er jo fint. Dessuten synes jeg de nyeste designene til Nutrilett som kom i fjor er så fine. Etter at grønnfargen de bruker på pakningene fikk en litt lysere nyanse synes jeg hele produktserien gir et lettere og mildere helhetsinntrykk.

Kokos er nesten blitt en motesmak slik chili var for noen år siden, og jeg synes stadig det dukker opp ulike produktvarianter med kokossmak. Forståelig nok, kokos er jo godt. Jeg er ikke så veldig glad i skolebrød, men Bounty er min ultimate feriesjokolade. Jeg er også en av dem som gjerne spiser kokosbiten i Twistposen. Ergo burde denne baren være ganske så innertier for meg.

Og ja, jo, jeg synes den er god, men ikke så god som navnet juicy Coconut kanskje skulle tilsi. Den er ikke saftig nok, selv om fyllet er både mjukt og luftig. Det ække no Bounty for å si det sånn. Og det skal det så klart heller ikke være når den kommer fra Nutrilett. Jeg får merkelig nok assosiasjoner til en slags svamp som brytes av når jeg spiser den, og som en del andre slike barer også har en tendens til, kjennes det litt trått og tørt i munnen når jeg tygger bitene. Ikke helt sagflis, men den ordentlige konsistensmessige go’følelsen uteblir. Men selve smaken er god. Fyllet er ikke for søtt, sjokoladen er passe mørk, og totalen er fin som en hverdagssnack. Det gjør heller ikke noe at hele greia kun inneholder 105 kalorier. Vi er jo tross alt fortsatt i januar.

Det som også er litt artig med denne baren er at hver gang jeg pakker opp et eksemplar minner duften meg om solkrem. Ikke det verste å tenke på her i den frostige, glatte og disige vinterhverdagen.

Som dere skjønner kjøper jeg denne baren innimellom nå som den selges enkeltvis, og selv om det ikke er favoritten min er den helt safe å kjøpe. Fin som variasjon til kjeks og karamell.

Gjenkjøp: Ja, kjøper den innimellom

 

4 thoughts on “Enkel Juicy Coconut bar fra Nutrilett”

  1. Hvis du liker Bounty like godt som meg, bør du prøve Atkins Chocolate Coconut bar, den er nydelig! Du føler ikke at det er en bar du spiser, så den er god å unne seg som et mellommåltid innimellom 😉

  2. Åh den her er så sjukt god. Jeg spiser egentlig ikke nutrilettbarer og sånt, men fikk smake av ei venninne som ikke likte, og ble helt solgt. Er innmari avhengig, og spiser nok et par stykker i uka, haha. Supert at du smakte på den også! Har du prøvd den nye med kjeks og karamell(?) eller noe sånt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.