Daimrull fra Freia

Der var årets første nyhet på plass på 7 Eleven – Daimrull fra Freia.

Vel, nyhet og nyhet fru Blom. Tilsvarende rull fra Marabou har vært i salg lenge i Sverige, så spesielt innovativ kan man ikke akkurat kalle den. Vil heller si særdeles lite nyskapende. Allikevel er det en nyhet i norsk sammenheng, så jeg klinka til og kjøpte et eksemplar. Pakningen var jo både delikat og innbydende. Freiagul og fristende.

Rullen inneholder 21 biter og det luktet svakt Daim da jeg sprettet forseglingen. Og mye sjokolade.


Smaken tror jeg ikke trenger noe inngående beskrivelse Dere vet hvordan sjokoladeplaten med daimbiter smaker, og dette er likedan i rull. Egentlig tenker jeg det er et overflødig produkt – det kjennes jo akkurat som Krokanrull. Begge jentene mine trodde faktisk det var Krokanrull jeg ba dem smake, og kunne ikke helt se poenget med at jeg skulle skrive om noe så gammelt. Dermed blir det spennende å se om det er marked for så to så like sjokoladeruller i butikkene. Kan begge overleve? Eller kanskje dette bare er en limited variant? Ikke vet jeg.

I rettferdighetens navn må jeg understreke at dette var ordentlig godt. Fersk sjokolade med akkurat passe mengde knas i hver bit. Det var ikke så mye knekk at det lå igjen klumper i jekslene, bitene smeltet nesten i munnen og gled rett ned. Hele rullen forsvant på et blunk her i stua, og jeg kan gjerne kjøpe den igjen. Like gjerne som jeg kjøper Krokanrull. Det kommer helt an på hva som er tilgjengelig og hvilken som eventuelt er på tilbud. Så får vi se da, om den er en stayer. Jeg tipper not.

Gjenkjøp: Ja

.

4 thoughts on “Daimrull fra Freia”

  1. Har sett flere sjokolade-nyheter i butikkene. Det har kommet Twix og Snickers i poser med små biter. Vet ikke om den er ny, men også Kinder Bueno med hvit sjokolade.

  2. Ikke at jeg er vegetarianer, men jeg er veldig nysgjerrig på de produktene som kom på Kiwi og Meny i fjor høst; Oumph! Kan du ikke teste dem? Finnes fileter, som rivekjøtt, »kjøtt»deig, osv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.