BigOne kjøttdeig og grillet løk

Som vanlig blir det litt bloggtørke nå i januar. Det er enda lenge til februarnyhetene røpes, og produktene fra høstslippet er ikke lenger nye. Dermed er ikke de så spennende eller relevante å skrive om.
Bloggen står litt nyhetsfast, i et slags vakuum, og jeg synes det virker uendelig lenge til uke 8. Krysser som alltid fingre for prelanseringer og ivrige eller uoppmerksomme ansatte som plasserer ut produkter tidligere enn de har lov til, men jeg synes det stadig blir lengre mellom disse glippene som bloggen min har så godt av. Men da jeg småløp innom Rema i går hadde jeg flaks. En dame med kjølehansker var i ferd med å pakke ut en eske med splitter nye pizzaer; BigOne kjøttdeig og grillet løk. For en lykke! Og bare så ikke noen tenker at damen med kjølehansker gjorde noe galt så er dette en planlagt tidlig lansering, unik for Rema. Jeg kjøpte så klart et eksemplar.

Tenkte umiddelbart at det var noe avslappet og folkelig over denne pizzaen. Kombinasjonen kjøttdeig og løk er verken mystisk eller eksotisk, bare trygg og forutsigbar. Så behagelig. Dessuten funker fyllet bra på Grandiosa, så hvorfor skulle det ikke smake godt på en BigOnebunn også?

Esken var ikke så fin. Generelt synes jeg mange av BigOneeskene gir et rotete, småslitsomt inntrykk, og med denne brede reklamestripen nederst synes jeg det hele ble litt for uryddig og loud. Isolert sett vekket ikke emballasjen kjøpslysten min. Men det er så klart smak og behag.

Da jeg besiktiget pizzaen i frossen tilstand så det ut til å være rikelig med ost og greit med kjøtt og løk. Bra. Selvfølgelig virker alltid fyllmengden noe mindre etter steking, men så veldig stor blir jo ikke forskjellen. BigOne har forresten alltid raust med fyll. Det liker vi.

Pizzaen sto i ovnen i 13 minutter, så var den klar.

Og dette smakte ordentlig BigOnepizza. Den gjenkjennbare bunnen kjentes fersk og fyldig, og tomatsausen var mild med akkurat nok sting til at den ikke ble kjedelig. Eldstejenta mente den «nesten var sterk». Kjøttet, som det kanskje kunne vært litt mer av smakte ikke annet enn vanlig kjøttdeig, -som lovet, og de fint fordelte løkbitene bidro til å sprite opp det total smaksbildet. For en ukomplisert pizzaopplevelse!

Her i huset likte vi denne BigOne’en. Veldig okay når det kommer nyheter også ungene kan kose seg med. Den minner unektelig mye om Grandiosa med kjøttdeig og løk, men bunnen gjør at helhetsinntrykk likevel blir annerledes. Det kan godt hende noen synes den er litt kjedelig, jeg vil heller kalle den behagelig. Allright, så voldsomt innovativ er ikke smaken, men jeg likte den uansett.

Vet ikke om dette er en limited variant som bare skal være i salg mens konkurransen på esken pågår, men så lenge den er å få tak i kjøper jeg den veldig gjerne igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “BigOne kjøttdeig og grillet løk”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.