Superchips Cracked Pepper & Sourcream fra Maarud

Selv om mange nå sikkert har smakt denne siste Superchipsvarianten fra Maarud som kom i høst, tenkte jeg at den måtte få en liten post. Den har smak av Cracked Pepper & Sourcream, og er altså nok et medlem i Supersnacksfamilien. – Som etter hvert begynner å bli ganske tallrik og variert. Så bra. Liker å ha mye å velge i.

Tenker det er litt overflødig å greie ut om konsistensen her. Dere vet hvordan Superchips kjennes i munnen. Sprøtt i begynnelsen og så litt mer potetmosaktig når man får brutt opp flakene og tygget litt.

Men smaken her, den var interessant. Jeg synes nemlig ofte at diverse snackstyper med rømmepulver eller tilsvarende i kombinasjon med en annen smak byr på den andre smaken først. Hva nå enn det måtte være. I dette tilfellet cracked pepper. Og så kjennes rømmen, sourcreamen eller alternativt creme fraichen litt etter hvert. Men her kjente jeg rømmesmaken først. Den var helt tydelig både i munnen og i nesa med en gang. Så trådte pepperet fram, men bare i beskjedne mengder. Det var heller pepperinntrykket, med dette varme, nesten saftig streifet som kjentes. Interessant. Fin kombinasjon.

Liker at flakene gir så ryddig inntrykk.

Om man er gald i snacks med rømmesmak er nok dette en fulltreffer. For meg som ikke har akkurat den smaken som favoritt var denne snackesn sånn mid på treet / helt grei. OK å kose seg med, men ikke et naturlig førstevalg. Om jeg får det servert borte forsyner jeg meg garantert, men når jeg skal handle selv velger jeg nok andre Superchipssmaker framfor denne.

Gjenkjøp: Kanskje

 

2 thoughts on “Superchips Cracked Pepper & Sourcream fra Maarud”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.