Snøperler fra Freia

Så var det desember igjen, og tid for julesnop på bloggen. Dette skal bli noen sukkerholdige uker. Gulp.
Denne posen med Snøperler fra Freia kan knapt kalles en nyhet lengre, jeg har hatt den liggende en måned, men nå ble det liksom ordentlig lov til å åpne den. Gjetter at veldig mange har smakt den allerede.

snoperler-fra-freia-mondelez

snoperler-fra-freia-mondelez-apnet

Posen inneholder da selvfølgelig små runde snøperler, eller drasjert melkesjokolade om du vil, og den knasende overflaten er dekket med et lett dryss melis. Likte den flotte snøsymbolikken melisen representerer, likte ikke fullt så godt å få hvitt støv på fingrene. Det er ikke snakk om store mengder, men nok til at man får et lag på fingertuppene og på leppen om man ikke er påpasselig. Det forsvinner lett altså, og man blir ikke klissete, men jeg tenker det kanskje var litt overflødig. Samme det. Sånn bortsett fra det tynne melislaget, er dette tilnærmet samme produkt som Minieggene Freia selger til påske. Innlegget om dem ligger her. Hyggelig at posene er i slekt med hverandre, designet er veldig likt. Koselig mønster synes jeg. På begge to. Liker strikkemaskene.

Smaken er også omtrent den samme. Søt, mild melkesjokolade, med like søtt skall, og akkurat passe mye knas. De var så klart gode, og absolutt barnevennlige, men det er ikke mange man skal spise før man har fått sukkedosen sin og vel så det. Det ble altså fort litt for søtt for meg. Jentene mine derimot ble superbegeistra, og jeg er egentlig ikke overrasket. Er nok mange barn som like disse.

snoperler-fra-freia-mondelez-i-skal

OK godteri dette her, selv om det ikke er snakk om noe innovasjon. Vi snakker kjent produkt i litt ny utforming, men det er helt greit det. Dekorative i skåla var de også. Og siden barna likte dem så godt, blir det sikkert gjenkjøp.

Gjenkjøp: Ja, det blir nok det da

 

2 thoughts on “Snøperler fra Freia”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.