Pannestekte Medisterkaker fra Gilde

Her i huset spiser vi mye farsekaker. Selvfølgelig blir det litt ekstra nå i forbindelse med julen, men det er en middag vi bruker ganske regelmessig gjennom hele året. Jeg foretrekker å kjøpe de store boksene med 4 kg farse på Mega, og så steke opp et lager til fryser’n sjøl, men innimellom blir det til at jeg bare kjøper noen som er ferdigstekte. Og nå reklamerte jammen meg Rema med at de hadde en ny variant bare hos seg; Pannestekte Medisterkaker fra Gilde. Spennende. Liker sånne butikkspesifikke produkter.

Vi prøvde dem til middag i dag. Jeg lurte jo litt på om de smakte annerledes enn andre farsekaker, eller om det bare var pakningen som var spesiell for Rema.

Ganske små enheter som dere ser, ellers temmelig like andre medisterkaker. Mener det var 11 stk.

Varmet dem i sausen mens potetene kokte. Lettvint og greit.

Ikke verst – de var gode disse her altså. Både jentene og jeg likte dem godt. Syntes de smakte veldig likt de andre farsekakene fra Gilde, men det var akkurat som konsistensen var en anelse grøvre. Synes de hadde bitte litt mer struktur og ga et noe mer kornete inntrykk i munnen. Kanskje vi kan kalle dem litt rustikke farsekaker? Mulig det bare er innbilning, skal ikke påstå noe bastant. Og de var langt i fra så grove som kjøttkaker eller kjøttbullar, men kanskje ikke riktig så glatte som andre farsekakevarianter? Noen som er enige med meg?

Huff, dette så litt  stusselig ut, men det var veldig godt. Jeg lover. 😂 Hadde noen gulrøtter også, men de kom ikke med på noen av bildene. Men de ga i alle fall tallerkenen bitte litt mer farge. -Og sorry, det er ikke alltid jeg orker å style maten så innmari for å ta bilder. Må være ekte testing, sant. 

Til slutt må jeg få lov til å kommentere boksen de ligger i. Hvorfor er den så bedrøvelig og svart? Det gir produktet så nitrist preg. Fattigslig og østeuropeisk. Kunne den ikke i det minste vært hvit om man ikke ønsker å bruke en ordentlig farge? Renere og mer delikat det, er det ikke? Bare et lite ønske til Gilde.

Smaken var uansett god, og jeg kjøper gjerne disse medisterkakene igjen når jeg er på Rema.

Gjenkjøp: Ja

 

4 thoughts on “Pannestekte Medisterkaker fra Gilde”

  1. Vi kjøper også sånn 4 kg, og det blir mange fine middager å fryse ned. Kjøpte faktisk en i forrige uke som gikk ut samme dag så den stekte vi opp til julen. Vi hadde i masse julekrydderier; nellik, ingefær, muskat, osv og lagde vår egen variant tilpasset julen. De ble supre! Å kjøpe medisterkaker tror jeg aldri vi har gjort, faktisk. Egenlaget er best 🙂

  2. kjøp inn noen slike medisterkaker å legg de i frysern så kan du ta dem opp når du vil ha dem i 2017
    jeg har kjøpt inn slike å julepølse å har lagt i frysern så jeg kan ta de opp på sommern å ha de til middag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.