Polly Brente Mandler fra Nidar

Med både snø og kuldegrader på plass, er det virkelig helt innafor å teste mer julegodt. Er det ikke? Og sjøl om det bare er mandag falt jeg for fristelsen og smakte på denne nyheten fra Nidar nå kveld; Polly Brente Mandler.

polly-brente-mandler-pa-coop

Leste om den for en stund siden og har vært litt på leting uten å finne den. Når jeg da fikk tips om at den var å finne på Coop på Slependen rett etter at jeg hadde avsluttet handlerunden på lørdag, ble jeg rimelig utålmodig etter å reise bort og kjøpe en. Så i ettermiddag gikk turen straka vegen bort.

polly-brente-mandler-pa-coop-min-plate

Må starte med å gi stort pluss for lekker og innbydende juleinnpakning. Så fint med gullemballasje. I tillegg var den pent sølvfarget på innsiden.

polly-brente-mandler-apnet

Sjokoladeplaten var ikke så tjukk, men svært så ren og delikat der den lå. Og til dere som tenker at den minner om Walters Mandler så ja, jo det gjør den. Men jeg synes nok at Walter sin smaker litt mer. Og er ikke den en anelse salt også? Husker ikke helt i farten, det er en stund siden jeg har spist den. Denne her var bare søt, og hadde egentlig ikke så særegen smak. Det var ikke så lett å kjenne at mandlene var brente heller, jeg hadde trolig ikke gjettet det i en blindtest. Men at det er førsteklasses Nidarsjokolade med passe store mandelbiter i, uten noe mer hokus pokus, det er det ingen tvil om. Og akkurat den kombinasjonen er utvilsomt en klassiker.

polly-brente-mandler-pa-coop-delt-opp

Det er nesten så jeg har lyst til å garantere at dette blir en suksess nå fram mot jul. En folkelig sjokolade i elegant innpakning. Og hvor artig hadde det ikke vært om de lagde enda en variant til neste jul? I tilsvarende sølvemballasje? For eksempel melkesjokolade med honnikorn eller puffa ris? Eller en i julerød shimrende emballasje med små, knuse biter av corn flakes. Mmmmm. Jeg klarte å legge bort platen nå etter seks ruter, men frykter at litt kommer til å gå med hver kveld fram til den er borte. Selv om den opprinnelige planen er å spare resten til lørdag.

Gjenkjøp: Antagelig

 

6 thoughts on “Polly Brente Mandler fra Nidar”

  1. Stilig design – må si at Nidar stadig rykker fra Freia både når det gjelder smak, nyheter og design! Likte også at rutene er flate og rene, ikke slik tullete «topper» som Stratos har fått. Ellers tviler jeg på om sjokoladen er holdbar helt til lørdag 😉

  2. Denne var dessverre helt smakløs og absolutt ikke god:/

    Antageligvis Norges dårligste sjokolade! Ta en bit av denne sammen med en freia-sjokolade så skjønner man hva jeg mener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.