Micropop Søtt fra Maarud

Popcorntid igjen folkens.👏🏻😀 For ikke bare kom det mange ulike popcornvarianter i pose til slippet i høst, Maarud kom også med noen nye varianter for selvpopping i mikro’n. Spennende. Og dette her, det er en søt variant. Tre poser mikropopcorn i en fin rosa eske. Det fargevalget kan umulig være tilfeldig. Fikk assosiasjoner til candy floss med en gang.

popcorn-sott-fra-maarud

popcorn-sott-fra-maarud-posen

Dere kjenner fremgangsmåten her; men legger en posen i ovnen, følger nøye med på tiden, og tar den ut når det er 2-3 sekunder mellom hvert pop. Bare å iverksette. Og selv om jeg syntes jeg var veldig nøye med å passe tiden her, ble nok posen liggende bitte litt for lenge inne i ovnen. Det luktet nemlig en anelse brent da jeg nappet den ut. Veldig dumt. Underveis i poppingen luktet det nemlig nesten litt tivoli.  🎈

popcorn-sott-fra-maarud-ferdig-poppa

Så smakte vi, og selv om jeg har fått flere tips fra dere om at dette er en super variant, og vet at mange har fått den som favoritt, traff den ikke meg. Det søte, sukkeraktige innslaget harmonerte liksom ikke helt med den tradisjonelle popcornsmaken. Det ble litt som sukkerspinn og popcorn i munnen på en gang. Og det er to smaker jeg foretrekker hver for seg. Når popcornet ble litt kaldere syntes jeg det var bedre, da kjentes det litt mindre søtt, men det kommer fortsatt aldri til å bli noen favoritt. Er nok litt for fastlåst i at popcorn skal være salt. Konsistensen var forresten veldig knasende, antagelig fordi det er noe søtt belegg som hardner utenpå hvert popcorn.

Jaja, da har vi prøvd den også, og enn så lenge holder jeg meg nok til den tradisjonelle sorten. Men jeg applauderer uansett at vi får flere varianter å velge blant. Mangfold i popcornreolen er bra.

Gjenkjøp: Nei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.