Dagligvarebloggen

Dumle Xmas edition

Mye av det jeg oppdager i butikken, men ikke tenker å blogge om, legger jeg ofte bare ut på Snap. Det er så raskt og lettvint. Men jeg vet jo at mange som leser bloggen ikke har Snapchat, så derfor må jeg bare kjapt vise et bilde her også. Vi oppdaget nemlig en julevariant av Dumle på lørdag. Xmas edition taste of gingerbread. Har dere sett?

dumle-ginger-bread

Det ble ikke til at vi kjøpte så jeg lurer på om noen av dere har smakt? Smaker det pepperkaker eller mer sånn utenlandsk pepperkake som egentlig smaker mer som ingefærnøtter? Bør jeg teste? (Er jo ikke så innmari glad i Dumle i utgangspunktet, men det er barna mine.) Gi meg i så fall gjerne et hint. 🙂 🎄

8 Responses to Dumle Xmas edition

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.