Choco Caramel Biscuit Bar fra Nutrilett

Åå, dette var en snerten sak. En søt liten Nutrilettbar med kjeks, karamell og sjokoladetrekk. Choco Caramel Biscuit Bar Snack Smart by Nutrilett står det på emballasjen. Og den var så tiny og nusselig. Nesten så jeg fikk litt moderlig omsorg for den.

nutrilett-choco-caramel-buiscit-i-butikken

Jeg spiste den på jobben som en liten treat sånn i totiden i dag. Dere vet når det fortsatt er lenge til middag, men lunsjen ikke lengre ligger så tungt i magen. Da er det lett å bli fysen på et eller annet, -særlig rett etter helgen, og så er det dessverre ikke alltid jobbfrukten frister like mye. Så da må man ty til andre alternativer.

nutrilett

Denne her skal kun inneholde 97 kalorier, ha høyt proteininnhold og bare 1,3 gram sukker.
Alltid når jeg leser sånne helsefakta frykter jeg det skal gå utover smaken, men denne her var knallgod!
Det smakte ikke tørt eller som papp/høy slik noen slankebarer gjør. Hadde jeg ikke visst at det var en Nutrilettsnack hadde jeg lett trodd det var en vanlig sjokolade med karamell og kjeks jeg åt.

nutrilett-apna

På nettsiden sin beskriver Nutrilett dette som en snackbar inspirert av store smaker fra sjokoladeverdenen, med myk, saftig karamell og crispy kjeks. Virket jo veldig fristende det. Og når det gjelder smaken er jeg enig. Det smakte ordentlig snopete uten å være for søtt. Kjeksen syntes jeg imidlertid ikke var særlig hard. Det verken knaste eller sprutet smuler overalt når jeg bet over, jeg synes heller totalen var på grensen til seig. Hel greit det, for sammen med karamellen ble konsistensen helt nydelig. Det minnet litt om Twix, men kjeksen var altså mjukere. Tenkte også litt på den der kjeksen som heter Toffee Cups iog blå stripete pakke, men de er også noe hardere. Kjente jeg forresten et lite hint av havresmak? Eller var det bare innbilning?

nutrilett-choco-caramel-buiscit-bitt-over

Jeg var ikke helt tilfreds da jeg hadde spist opp. Mengden ble litt i underkant av hva jeg kunne tenkt meg. Greit at det bare er en liten snack og ikke noe måltidserstatter, men bitte litt mer kunne vi vel fått? To munnfuller til? Jaja, det er vel en typisk konsekvens å tenke sånn når man smaker på noe som er så godt. Eller er det bare jeg som er vel glupsk? Det må da være andre som synes denne er like god som “vanlig” kjekssjokolade med karamell? Og som også skulle sett at den var noen % større? 😛

Som dere sikkert skjønner kjøper jeg veldig gjerne denne her igjen. Anytime.

Gjenkjøp: Ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.