Chai Latte med karamellsmak fra Fredsted

Jeg skjønner at det kan være litt pes å ha besøk av meg. Hver gang jeg får servert noe jeg ikke har smakt før, må jeg fotografere og skrive notater, he-he. Ingen får sette i gang med måltid, snacks eller drikke før jeg har dokumentert nok til å lage et blogginnlegg. Så all ære til mine tålmodige venninner som stadig lar meg få knipse 50 ish bilder før vi begynner å spise eller drikke. Det som er litt gøy, er at flere har blitt smittet, og lettere legger merke til nyheter i butikken nå enn de gjorde før jeg startet bloggen. Artig. Og for litt siden fikk jeg prøve denne Chai Latten med karamellsmak fra Fredsted da jeg var på besøk. Hadde ikke smakt den før.

chai-latte-med-karamellsmak

Dette er en instant-variant, og i boksen her ligger det 10 små pakker eller kan vi kalle dem sticks? De inneholder i i hvertfall pulver som blandes med kokende vann, røres rundt, og på 1-2-3 har man en kopp rykende varm tedrikk. Veldig praktisk.

chai-latte-med-karamellsmak-pakker

Synes det både lignet på og duftet som svak kakao. Chai latte skal jo i utgangspunktet smake både krydret og søtt, men dette ble nok litt for mye av det gode for meg. Den kjentes fyldigere enn den “vanlige” sorten, og det var mye karamellsmak. Noe sa meg at jeg hadde kjent smaken før, men jeg klarte ikke helt plassere den. Synes krydderpreget kom fram som en ettersmak etter at slurkene var svelget unna, men karamellen dominerte fortsatt. Fikk litt assosiasjoner til det der alt for søte “teskvipet” som Assad i Avdeling Q serverer. Sikkert flere enn meg som har lest Jussi Adler Olsen? Måtte smile litt for meg selv, det ble liksom litt komisk.

chai-latte-med-karamellsmak-klar

Jeg satt ikke igjen med så veldig mye begeistring eller orientalsk stemning etter å ha drukket denne teen her altså, så det blir nok ikke noe jeg kommer til å drikke igjen. Men artig å ha smakt!

Gjenkjøp: Nei 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.