Tropicana juice i litt mindre kartong

Den siste tiden har jeg sett en del reklame for kartongene med Tropicana juice rundt omkring, og som så mange ganger før har jeg helt bevisst latt meg friste. Reklame virker på meg. Ble jo litt nysgjerrig på hva som gjorde at disse plakatene dukket opp nå? I forbindelse med produktslipp?
Etter litt undersøkelser viste det seg at denne juicen nå kommer i litt mindre kartonger enn før. Pakningsendring altså. Før var de på 1,75 l, nå inneholder de 1,5. Jaja, det kvalifiserer til en tiny bloggpost det, juicen er jo innmari god. Og 1,5 er kanskje en bedre størrelse? Er ikke helt sikker jeg. Hva tenker dere? Passer den bedre inn i kjøleskapsdøra?

tropicana-juice-med-fruktkjott-kartongen

Egentlig er dette et produkt jeg glemmer litt bort. Synes juicen smaker er utrolig friskt og godt, – den er jo ferskpresset og ikke fra konsentrat, men den er litt dyr. Eller er det jeg som er kjip? Vet jo at kvalitet koster. I det daglige blir det for det meste EMV-varianter jeg kjøper, men når man skal ha lunsjbesøk, eller det er noe spesielt, da unner vi oss en kartong av denne herligheten.

tropicana-juice-med-fruktkjott-i-glass

Egentlig greit med en liten påminnelse om denne her igjen, og om ikke før så kjøper jeg sikkert en ny kartong til jul.

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Tropicana juice i litt mindre kartong”

  1. Jeg drikker veldig mye juice så jeg vil egentlig kjøpe med meg så stor kartong som mulig. Har ikke lagt merke til at det har kommet mindre kartonger, men for meg er det litt minus…

    1. Ja om man drikker mye er det så klart det. Skjønner det. 🙂 Vi pleier å slite litt med å drikke opp alt, så her passa det fint.

  2. Artig dette med juice – for oss som har levd noen tiår. Husker at det i barndommen var noen knøttsmå glass med juice til søndags frokost, det kom gjerne fra en firkantet flaske. Det var jo dyrt. Så ble det mer vanlig, men stort sett ikke å få (antakelig for dyrt) da jeg avtjente verneplikten. Nå drikkes det vel mer juice enn melk. Selv styrer jeg unna pga sukkermengden, men drikker hver søndag til frokost, da gjerne ett stort glass. Enig i at Tropicana er godt, men likevel for dyrt, om det ikke er på tilbud. Tines Sunniva synes jeg har det beste forholdet pris-kvalitet, eller hvis disse fra Bama eller Cevita er på tilbud, koster ofte 20 kr. 🙂

    1. He he, jeg husker også juicerasjoneringen, og at den ble spedd ut med vann fordi den var for sterk for oss barna. Her har vi juice veldig i perioder – og denne her er innmari god synes jeg.

  3. Har sett at det har kommet en ny juice fra Sunniva, laget med fermentert juice. Skal visst være mindre sukker i den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.