Seriously Good Mayonnaise fra Heinz

For ikke så lenge siden kom jeg over denne majonesnyheten fra Heinz. Har dere sett? Seriously Good Mayonnaise. Kan ikke huske å ha sett den før nå i høst?

heinz-majones

Det er ikke så veldig ofte jeg spiser majones. Allikevel er det et produkt jeg alltid har i kjøleskapet. I noen sammenhenger er det virkelig et must, og om jeg da ikke har det i hus blir det nærmest krise. Vanligvis pleier jeg å græbbe med meg ei tube i farten når jeg handler, og glemmer litt at det kan finnes andre alternativer å variere med. Men når man tar seg tid til å rusle litt rundt og studere varehyllene i butikkene litt ordentlig er det utrolig hva man blir oppmerksom på.

Og se så søt krukke. Den så nesten ut som en av Ole Brumms honningkrukker i miniatyr. Samme fasong.

heinz-majones-2

Nå vet dere hvordan majones smaker, så dette blir ikke noe langt innlegg. Må allikevel bare beskrive den litt, den har nemlig den litt karakteristiske syrlige Heinzsmaken. Dette lille eddikpreget som gjør at smaken kjennes litt utenlandsk sammenligne med mange av de norske variantene som ikke er så spisse. Jeg liker Heinzsmaken.

Og konsistensen var så lett. Helt utrolig luftig og glatt. Jepp, dette var seriøst god majones. 😋

heinz-majones-i-skje

Hvis jeg skal ha gjester til lunsj liker jeg ofte å lage en kald pastasalat å ha som tilbehør. Brukte nylig denne majonesen til det, blandet med litt rømme, og det ble slett ikke verst altså. Den passet også ypperlig under roastbeef, mer har jeg ikke rukket å smake den til enda.

heinz-majones-i-pastasalat

Dette glasset, eller krukken som det er hyggeligere å kalle den, inneholder så mye som 480 ml. Tror derfor ikke den blir tom med det første. Men når vi har spist opp alt kan jeg gjerne kjøpe en ny. De har den på Coop, vet ikke om den finnes i andre kjeder. Fin nyhet, tommel opp. 👍🏼

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.