Potetgull Salt i originalt design fra Maarud

Må bare kjapt lage en liten post om denne fine potetgullposen til Maarud. De feirer jo 80-års bursdag i disse tider, og jeg er åpenbart ikke den eneste som synes det er stas at de har funnet frem sitt gamle design. Som jeg viste i innlegget om høstnyheter var det nesten ingen poser igjen i butikkhylla da jeg handlet.

september-2-2016-gammel-maarudpose

Dette er faktisk det samme designet som den første Potetgullposen som ble laget tilbake i 1936 hadde. Maarud har heldigvis forbedret papirkvaliteten, men utseende skal være tilnærmet likt. Og det kommer bare i en limited edition, så det gjelder å være på hugget hvis man vil få tak i en. Ser at Maarud faktisk har bilde av potetgull i en eske med slik design på nettsiden sin også (her). Ååå, skulle ønske noen lanserte potetgull i eske eller en liten boks. Så moro det hadde vært.

På baksiden her kan man lese litt gammel potetgullhistorie.

gamle-maarud-baksiden

Potetgullet oppi posen er sånn, sprøtt og knasende med fin gul farge. Det så nesten litt gullaktig ut. Jeg syntes det minnet om det Gaardsgullet med havsalt i blå pose som var i salg for stund siden, og Original Chips med havsalt som fortsatt er i salg. Tror ikke dere tenger noe ytterligere beskrivelse.

gamle-maarud-apnet gamle-maarud-i-skala

Moro når slike gamle, retro design hentes fram igjen, og man skal absolutt ikke kimse av emballasjens betydning for salget. Det var helt tydelig. Jeg kjøper gjerne en pose til av disse om jeg finner, for potetgullet var ordentlig godt.😋

Gjenkjøp: Ja – hvis jeg får tak i

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.