Marsipan i tynne skiver fra Nidar

Som mange av dere har sett på Snap eller Instagram, oppdaget jeg noen uventet på Narvesen i dag. De hadde satt fram et bord med julegodteri og der sto det fordundre meg to overraskende nyheter fra Nidar. Marsipanpølser og Marsipan i tynne skiver. Begge med mørk sjokolade. De er det ingen som har tipset meg om!

marsipanbrod-fra-nidar

marsipan-i-tynne-skiver-fra-nidar

Jeg bestemte meg først for ikke å kjøpe. Prisen var ganske stiv, så jeg fant ut at jeg kunne vente til produktene dukket opp i en matbutikk. Tok noen bilder og ruslet avgårde. Men dere vet like godt som meg at det ‘ække sånn det funker. Jeg går ikke bare fra en slik nyhet på den måten. Jeg gikk tilbake etter noen minutter og kjøpte esken med Marsipan i tynne skiver. Sjøl om den kosta en hundrings

marsipan-i-tynne-skiver-fra-nidar-hjemme

Emballasjen var overraskende nøytral. Ren, lekker og delikat, men også en smule kjedelig og kjønnsløs. Gjetter at den er ment å være en litt mer eksklusiv kontrast til de røde, tradisjonelle pakkene med julemarsipan fra Nidar.

marsipan-i-tynne-skiver-fra-nidar-innsiden-av-lokket

Det er nesten så jeg tenkte esken ikke bare trenger å være forbeholdt julen. Den kunne fint passere som et vinterprodukt. Men teksten på innsiden av lokket mer enn indikerer at dette er noe vi skal kose oss med til jul.

marsipan-i-tynne-skiver-fra-nidar-skivene

Esken inneholder 18 skiver marsipan med mørk sjokolade og hver skive var omtrent dobbelt så tykk som en After Eight. Smaken var akkurat slik jeg hadde tenkt meg. Klassisk, voksen marsipan slik som mye annen voksenmarsipan smaker, med nydelig, mørk sjokolade. Noe som også mange voksne liker. Men ikke jeg. Jeg foretrekker marsipan med lys sjokolade jeg. Har derfor igjen 17 skiver marsipan her nå, som noen på jobben sikkert blir glade for å smake på i morgen. Men det var selvfølgelig ikke noe feil med produktet. Det smakte godt. Marsipanen var litt grov, og litt Anthon Berg-aktig. Sjokoladen var ikke sterk selv om den var mørk. Jeg bare liker den andre sorten fra Nidar bedre. Den kan jeg spise MYE av. Egentlig kan man nesten ikke sammenligne disse her med f.eks en marsipangris. Det er to vidt forskjellige produkter.

Til tross for at dette ikke traff smaken min 100%, er det et produkt jeg har tro på nå fram mot jul. Kombinasjonen er klassisk, kvaliteten virket bra, og jeg kjenner mange som kommer til å bli helfrelst. Videre er dette en perfekt eske å ta med seg som vertinnegave som en variasjon fra Twistposen når man skal i førjulsbesøk. Eller noe man kan kose seg med til kaffen hjemme hos seg selv. Og om jeg blir tilbudt ei skive på besøk hos noen, sier jeg selvfølgelig ikke nei takk. Jeg bare kommer ikke til å kjøpe flere esker selv.

Gjenkjøp: Nei


Følg meg gjerne på Instagram @
consumings og på Snapchat der jeg har brukernavnet consuming.no
Og knappene under her kan brukes til deling. 👍🏻

4 thoughts on “Marsipan i tynne skiver fra Nidar”

  1. Det var veldig lekkert! Savner det gammeldagse marsipanbrødet, det fra Freia med sølvpapir. Det hadde et tykt lag mørk sjokolade utenpå. Så begge disse produktene må være midt i blinken for meg, selv om jeg selvsagt også i år skal på en liten «marsipantur» til Tyskland før jul. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.