Lollipopstrøssel fra Diplom-Is

Jeg regner med at det er flere enn meg som har sett alt det nye spennende tilbehøret til iskrem Diplom-is har kommet med nå i høst? Diverse sauser og ulike former for topping så man virkelig kan leke isbar hjemme i sitt eget kjøkken. Jeg undrer meg bare over hvorfor det kom nå? Og ikke i vår?  Merkelig timing, men det har vel sin forklaring.
Her er noen bilder jeg tok av utvalget på Coop for noen uker siden.

tilbehor-fra-diplomis-2 tilbehor-fra-diplomis-3 tilbehor-fra-diplomis

Og blant alle disse fristelsene valgte jeg å kjøpe med meg posen med lollipopinspirert strøssel. Det hadde definitivt riktige farger i hverfall. Kult.

tilbehor-fra-diplomis-lollipop-strossel

Siden vi testet is på rull her om dagen, (innlegget rett under her) passet det veldig bra å teste det nye strøsselet i samme slengen. Noen merket seg kanskje at isen på det nederste bildet i innlegget var pent bestrødd med lollipopfarger? Både fargene og duften man kunne kjenne når man åpnet posen var nemlig autentisk Lollipop. Ingen tvil. Men når vi begynte å spise var det ikke mye klassisk Lollipopsmak å spore. Jeg syntes det kjentes som helt vanlig strøssel jeg. Og jeg ble ikke korrigert av barna da jeg uttrykte hva jeg mente. Og tro meg. De sier i fra de gangene de mener inntrykket mitt ikke er nyansert nok eller jeg ikke får med meg tilstrekkelig med detaljer.

tilbehor-fra-diplomis-lollipopsro-pa-is

Jeg er i utgangspunktet veldig glad strøssel, eller kakepynt om du vil. Ender alltid opp med det som topping når jeg kjøper softis. Og det var ingen tvil om at dette var like duganes som andre varianter av samme produkt. Men det smaker ikke Lollipop. Ikke om man legger godviljen aldri så mye til. Det smakte akkurat som all annen strøssel med tuttti-fruttismak syntes jeg. Og det er greit det altså, men da spiller det egentlig ingen rolle hva man kjøper. Dette her eller tilsvarende fra andre produsenter. Gjenkjøp blir dermed litt hipp som happ. Gjetter at posen uansett kommer til å selge en del på navnet og skrifttypen.
Er det kanskje andre produkter i serien som utmerker seg mer? Kom gjerne med anbefalinger til meg.

Gjenkjøp: Hipp som happ

 

8 thoughts on “Lollipopstrøssel fra Diplom-Is”

  1. Perler med Bringebærsmak var supergode, smaker veldig likt så jordbærstrøsselet man får på softis. Har også,smakt salt karamellfudge, var god den også, men syns nesten man liksågodt kunne kuttet opp vanlig smågodtfudge, så syns ikke den var verdt prisen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.