Kalkunbacon fra Prior

På lørdag hadde jeg besøk til lunsj, og fant ut at vi kunne prøve det nye kalkunbaconet fra Prior. Jeg var ikke så voldsomt nysgjerrig på hvordan det smakte, de fleste av oss har vel kjøpt med ei pakke eller to med kalkunbacon på handleturer i Sverige, men det var uansett spennende å se hvordan den norske varianten var.

kalkunbacon-fra-prior

Siden dette baconet skal inneholde 70% mindre fett enn «vanlig» bacon, er det et helt greit alternativ om man ønsker å være litt bevisst på hva man spiser. Eller som Prior sier i den fristende TV-reklamen sin, bacon til hverdags. Et fint lite slagord. Og jeg syntes sneiene så riktig så delikate ut der de lå.

kalkunbacon-fra-prior-apnet

Det luktet hamburgerrygg da jeg åpnet pakken. Baconet inneholder ikke det spor av røkt svin, men det minnet meg virkelig om barndommens pålegg på campingturer i Danmark. Nam. Hamburgerrygg er digg.

kalkunbacon-fra-prior-ferdig-stekt

Siden baconet er såpass magert svettet det ikke så mye fett under steking. Dette oppførte seg mer som tynne, rene kjøttskiver. Det trakk seg sammen og krøllet seg litt allikevel, og det luktet utvilsomt bacon fra steikepanna! Lovende.

kalkunbacon-fra-prior-klart

Så var vi klare for å spise, og dette smakte akkurat som forventet. Det smakte bacon. Ikke noe annet. Og da mener jeg vanlig bacon av Galte gris. Hadde jeg ikke visst at det var av kalkun kunne jeg lett trodd det var av svin. Og det er vel mye av hensikten til Prior, så her må jeg si de har lyktes med produktutviklingen sin. Well done. Dette kjøper jeg veldig gjerne igjen, og satser på at det er et produkt som blir værende i butikkene.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.