Nye bites

Av ren nysgjerrighet kjørte jeg nylig innom en av Essostasjonene som har blitt Deli de Luca. Synes alltid det er så gøy med slike endringer og oppgraderinger. Og jammen var det blitt fint der. Litt mørkt, men romslig og stilig. Masse god plass.

Jeg lette som vanlig etter nyheter – eller noe gammalt jeg bare ikke hadde smakt. Før kunne man jo alltid finne så mye spennende på Deli de Luca. De siste årene synes jeg imidlertid vareutvalget deres har blitt veldig mye kjedeligere. De er visst ikke like modige og risikovillige mht å ta inn og teste nye varer som de var tidligere. Kanskje de safer litt av økonomiske årsaker? Nå antar jeg at utvalget på bensinstasjonen ikke er representativt for de avdelingene som er rene kiosker, men allikevel. De har ikke så mye gøyalt lengre.

Det eneste nye jeg så var disse posene med Snickers bites og Twix bites. Og det var fine nyheter synes jeg. Dere vet jo at jeg foretrekker poser med innhold som kan deles framfor slike egobarer man stapper i seg helt alene.

snickers-og-twix-bites

Nå kjøpte jeg faktisk ikke noen av disse posene. Vet godt hvordan både Snickers og Twix smaker, og det var ikke lørdag. Men hadde de hatt noe som het Mars bites hadde jeg nok kjøpt. Kanskje det kommer til neste slipp? La oss håpe det. Og la oss for all del håpe det snart kommer litt flere nyheter i butikkene. Nå er det bare noen dager igjen til uke 38 og jeg må si det er overraskende lite som er plasser ut i hyllene. Altså ingenting. Det pleier jo alltid å være noen butikker som setter ut noe for tidlig. Men denne gangen har jeg ikke funnet noen ting. Selv om jeg nå vet om ganske mange konkrete produkter å se etter. Og tro meg, jeg har vært i mange butikker de siste dagen. Og det vet jeg dere faste tipsere har også. Så da er det ikke annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet noen dager til. Og skulle dere se noe er det bare å tipse meg på mail, Instagram (@consumings) eller Snapchat (consuming.no).

🍕☕🍲🍩🍔🍉

6 thoughts on “Nye bites”

  1. I dag så jeg den nye posen med Poppa Chips fra Sørlandschips på Rema 1000! Men bare den med paprika, så jeg antar de nye smakene holdes igjen 🙂

  2. Jeg kjøpte meg en ny yoghurt tidligere denne uka på Coop Mega tror jeg. ”Early Bird”/Bircher Muesli heter den, fra Synnøve. Det er en blanding av flere ting, youhurt, korn og frukt. Jeg kjøpte eple versjonen (det var to versjoner av den), og jeg synes den var ganske bra som et mellommåltid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.