Maritime Fruktbåter

Et lite snopeinnlegg tenker jeg er på sin plass nå som det nærmer seg helg. Og forrige lørdag smakte vi en pose med Maritime Fruktbåter. Jeg har sett dem i flere Menybutikker den siste uken. Søt liten nyhet.

fruktbater

Som dere ser kommer disse fruktbåtene i tre farger og de har smak av jordbær, ananas og appelsin. Posen inneholder ikke mer enn 100 gram, noe jeg synes er veldig bra, siden jeg liker trenden som stadig utvikler seg mot mindre poser med godteri og snacks. Selve designet på posen var ikke det mest spenstige synes jeg, men man ser i hvertfall greit hva man kjøper i det lille gjennomsiktige feltet nederst til høyre.

Det luktet ganske svakt av ordinært gelegodt da jeg åpnet posen, det kom ingen påtrengende sterk eim. Helt greit.

fruktbater-apnet

Utenpå posen er det bilde av båter i tre farger, men jeg var overbevist om at det var fire ulike sorter oppi der. At de som var klarest gule smakte sitron og at de som hadde litt mer orange i seg smakte ananas. Og at de ordentlig orange var de med appelsinsmak. Ble dog nedstemt av de andre, så vi får vel stole på at det som er oppgitt på posen stemmer.

fruktbater-2

Dette er som dere skjønner lakrisbåter uten lakris, så konsistensen er kjent. Glatt gele med matt overflate. Den med appelsinsmak var definitiv den beste. Ordentlig fruktig og saftig, -jeg kunne godt ha spist en hel pose av bare den. Men selvfølgelig var det færreste av den i vår pose. Jaja, det er bare helt typisk min (u)flaks. Antar at sammensetningen er litt tilfeldig og kan variere fra pose til pose. De gule og røde var som ganske vanlig fruktgodteri uten det helt store særpreget. Trygge og kjente smaker som alle de fire barna som testet syntes var gode, men det ble ingen stående ovasjoner og mas om å kjøpe flere når det var tomt. Men alt i skåla forsvant ganske raskt, og det sier jo sitt.

fruktbater-og-sander

Selv om ikke disse var voldsomt spesielle var de gode nok til at jeg kunne kjøpt dem igjen. Tror dessuten de hadde gjort seg bra som pynt på et nautisk bakverk i et kommende bursdagskalas. Flere som kan se det for seg? Uansett, moro å smake og så blir det spennende så hvordan de slår an i markedet i tiden som kommer.

Gjenkjøp: Tror det

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.