Fun Light Husholdningssaft

Mmmm, det er alltid moro å teste saft, og denne nyeste sorten fra Fun Light ble jeg nesten litt glad av å drikke. De har nemlig kommet med noe så trivelig og tradisjonelt som Husholdningssaft. Så folkelig!

fun-light-husholdningssaft

Før jeg skulle skrive dette innlegget tok jeg et raskt søk på bloggen for å se hvilke andre Fun Light-varianter jeg har smakt meg igjennom i løpet av de siste årene. Og det har jammen meg vært en del. Mange har vært gode og leskende, mens andre har vært noe spesielle. Men denne her, den var bare god. Den smaker så kjent og koselig som navnet tilsier og det var litt deilig med en saft som ikke streber etter å være eksotisk, mystisk eller trendy. Smaken var litt back to basic. Så herlig!

fun-light-husholdningssaft-i-glass

Vi smakte den forrige uke til risengrynsgrøt, og da vi spontant ble invitert på grøtfest på lørdag som var, tok jeg like godt med meg flasken for å la enda flere få en smak. Og her var både voksne og barn enige om at denne passet perfekt til grøt. Den smaker ganske enkelt god, rød saft, som frukt og bær fra norske hager, og den var passe søt og bittelitt syrlig. Likte at den hadde såpass mye smak uten å bli for søt og så var fargen så utrolig frisk og klar. Vi blandet opp en hel mugge, og jeg irriterer meg litt over at jeg ikke tok bilde av den til dere, for der kom den vakre nyansen enda bedre fram.

fun-light-husholdningssaft-til-groten

Merker at jeg kanskje virker litt vel entusiastisk over denne her, og jeg likte den ordentlig godt. – Kanskje fordi jeg er litt lei slike fancy smaker og frukter jeg aldri har hørt om i diverse produkter hele tiden? Og det gjelder ikke bare i saft. Jeg skal allikevel gi et lite minus nå på slutten. Og det er er fordi det ikke står oppgitt på etiketten hvilke frukter man skal kjenne smaken av. Jeg skjønner så klart at dette er en kunstig fremstilt drikk, men det hadde vært koselig med en hentydning mot epler, solbær eller hva det nå er ment å smake som. Man har jo hentet inspirasjon fra et eller annet sted. Kanskje de kunne vise til bestemte frukter? Uansett, denne kommer vi til å kjøpe igjen. Uten tvil. Og det skal sikkert mange andre også nå som vi nærmer oss den store grøtsesongen.

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Fun Light Husholdningssaft”

  1. Jeg likte også denne godt, men jeg syntes ikke den smaker så mye av husholdningsaft egentlig. Smaker for meg som en blanding av bringebær eller jordbær kanskje? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.