First Touch Extra Sensitive Wipes fra Natusan

Mine barn er ikke helt små lengre. Jeg er ferdig med mating, nattevåk og bleieskift og alt som tilhører babytiden. Og ja, jeg innrømmer at det er utrolig deilig. Men våtservietter, det bruker vi fortsatt. Synes det er så praktisk, og jeg har pakker liggende overalt. I veska, i bilen, i tursekken og på kjøkkenet. Og derfor er det artig at det innimellom dukker opp nyheter i den butikkhylla også. Og se her, nylig oppdaget jeg en oppgradert pakke fra Natusan; First Touch Extra Sensitive Wipes. Guri for et langt navn. 😀

natusan-pa-meny

Dette skal være en forbedrede utgave av våtserviettene fra Natusan. Og som dere vet liker jeg det som er “New and improved”. I følge pakningen er serviettene helt fri for parfyme, såpe og alkohol, og jeg ser også at de er Svanemerket. Og selv om jeg ikke lengre bruker disse på supersart babyhud, gjør det ikke akkurat noe at de er milde og skånsomme mot huden. Slike som er så sterke at man blir helt tørr og stiv inni hendene etter å ha tørket seg velges raskt bort her i huset. Og for dere som bruker disse i forbindelse med bleieskift er jo definitivt skånsomheten viktig.

Vi tok med pakken på tur. Erfaringsvis blir det alltid behov for å tørke av hender og fingre både før og etter nistespising.

natusan-wipes-pa-tur

Tja, jeg kan ikke si jeg merket så voldsom stor forskjell på disse og andre våtservietter. De føltes helt ordinære å tørke seg med. De var ikke helt gjennomvåte i pakken og det var bra. Liker ikke de som er så gjennomdynket at det drypper av dem. Men de må ikke være for tørre heller. Da gjør de ikke nytten sin. Siden denne pakken var så ny var imidlertid ikke fuktighetsgraden noe problem. Og skitne hender ble rene de, alt i orden.

natusan-i-torking

Det som kanskje var det mest positive her var faktisk pakningen. Egentlig ikke rart, den skal jo være forbedret slik at den er mer praktisk i bruk. Veldig ofte synes jeg åpne/lukke-klaffen på slike pakker blir litt slapp, og limet sitter heller ikke noe særlig bra etter at den først er åpnet. Men enn så lenge virker dette limet å holde bra. Vi har ikke brukt opp alt enda. Hele åpningsområdet er stivet av litt så klaffen skal holde seg på plass, og det var lurt. Videre henger ikke serviettene fast i hverandre så man får ut en hel remse på 8-10 stk hver gang man skal ta ut en. Riktignok henger de sammen, så en ny serviett er klar straks man har revet til seg den ene man skal bruke, men de er ikke klistret helt fast. Stort pluss for det.

natusan-pa-vei-ut-av-pakken

Tenker jeg sier gjenkjøp til denne her. Vi kan like gjerne kjøpe en pakke Natusan som noe annet neste gang vi skal ha våtservietter. Og igjen, det var faktisk emballasjen som gjorde det største utslaget.

Gjenkjøp: Kan godt hende

 

4 thoughts on “First Touch Extra Sensitive Wipes fra Natusan”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.