Sprite mynte

Jeg kom faktisk med et lite gledesutbrudd da jeg så denne Spriteflasken før helgen. En nyhet til å smake på. Sprite mynte! Var innom en bensinstasjon, som egentlig er noe av det kjedeligste jeg vet, og der sto det flasker plassert flere steder i lokalet.

Sprite mynte på bensinsatsjonen

Pen blåfarge på etiketten, men de hvite illustrasjonene ga den et litt rotete preg.

Sprite close up

Jeg luktet litt først. Synes det duftet ordinær Sprite. Sprite med hint av noe småbittert ved siden av. Hadde trodd det skulle kjennes friskere.
Så smakte jeg og ble ikke så veldig imponert. Brusen smakte generelt veldig lite. Sprite er godt, men mynten var ikke med på å heve inntrykket. Ikke i det hele tatt. Man kjenner den, men den bare forstyrret den gode sitronsmaken. Jeg synes ikke det var spesielt leskende heller, til det var det for beskt. Mynten ble liksom malurten i begeret, og jeg tenkte ganske umiddelbart på blandevann. Og en drink. Kanskje Mojito? Jeg drikker omtrent aldri alkohol, så jeg er på gyngende grunn her, men minner ikke dette om mojito? Anyone? Smaken var i hvertfall ganske treg og på langtnær så minty fresh som jeg hadde forestilt meg. Og igjen, det smakte ikke veldig mye totalt sett.

Sprite mynte

Nei, dette var ingen høydare. Og som forbruker blir jeg litt oppgitt. Er en smule lei av at man bare tilsetter noen dråper essens eller en ny ingrediens i eksisterende produkter og kaller det nyhet. Blir for lettvint.
Denne brusen kommer jeg ikke til å kjøpe igjen. Har ikke drukket opp flasken jeg har her og tipper at resten går i vasken etter hvert. Noen som vet om det er en limited eller om den er ment å vare lenge? Gjetter at den forsvinner ganske fort uansett.

Gjenkjøp: Nei

 

10 thoughts on “Sprite mynte”

  1. Syns det smakte som vanlig Sprite rett etter en tannpuss. Ingen høydare og resten gikk rett i vasken etter smaking.

  2. Synst den var god jeg:) Kjøper denne framfor vanlig Sprite iallefall, som idag er helt anderledes enn det den var tidligere. Uansett så er 7up bedre, og dette er vel kanskje et produkt for å kopiere 7up Mojito? (Kudos til Coca Cola som gir ut et nytt produkt på det norske brus/soft drink markedet, et marked som forøvrig er ganske kjedeligog lite spennende).

  3. Jeg syns det smakte akkurat som en mojito. Det er ikke min yndlingsdrink, så derfor falt ikke denne i smak heller. Helte resten ut i vasken

  4. Smakte i sommer, men da fra boks (synes ofte boksbrus har litt annen smak)
    Smakte litt for mye mynte synes jeg, og den falt ikke i smak

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.