Pølsekuler fra Rema

Vi måtte nesten smake pølsekulene fra Rema. Likte så godt pølsekulene Prior hadde for noen år siden (innlegg her) og måtte sjekke om disse var noe av det samme. Forresten artig hvordan Rema pøser på med ferdige middagsprodukter til oss nå som hverdagen er i gang igjen. Kjølediskene deres bugner av lettvinte løsninger. Får ikke bestemt meg helt hva jeg synes om det.

Her er i hvertfall pølsekulene. Sammen med ternet svinebog, massevis av ferdigsupper på pose og mye annet.

Pølsekuler på Rema

Pølsekuler på benken

Vi kjøpte ei pakke og tok den fram en dag vi skulle ha tomatsuppe. Greit å variere litt bort fra egg, makaroni/pasta og raspet ost, eller ha dem oppi i tillegg til alt det andre. Og nei, til info er ikke dette ferdigsuppa fra Rema, men den klassiske posen fra Toro. Det er bare den som gjelder her i huset.

Pølsekuler åpnet

Tja, disse smakte som småpølser flest. Litt slappe, helt okay småpølser. Med ordinær pølsesmak. Vi snakker ikke akkurat avansert pølsevitenskap, det er langt fra noe gastronomisk opplevelse, men de duger til sitt bruk. Oppi suppa, en lapskaus eller en gryterett. Kommer ikke på noen andre bruksområder. De frister ikke til noe særlig annet. Konsistensmessig kunne de gjerne hatt litt mer spenst, men det er sikkert ikke lett å få til når enhetene er så små. Lurer forresten på hvorfor de heter pølsekuler. De som Prior hadde i sin tid var runde, disse her er jo faktisk litt avlange. Hvis man skal være ordentlig pirkete burde de hatt litt annen fasong, alternativt et annet navn.

Pølsekuler i suppa

Nja, tror ikke vi gidder kjøpe disse igjen. Selv om de smakte greit var det noe litt udelikat over inntrykket de ga. Skal vi ha småpølser velger vi nok heller den lille pakken fra Gilde, eller bare skjærer vanlige wiener opp i biter.

Gjenkjøp: Tviler

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.