Möller’s Tran Fruktsmak

Mens jeg venter på at flere av høstens nyheter skal bli tilgjengelige i butikk, får dere en post til om et produkt som kom for en stund siden. Möllers Tran Fruktsmak. Så vidt jeg vet har det eksistert i butikkene en stund, men det er først nå vi har gitt det en sjanse.

Tranflasken med smak

Og la oss bare være ærlige på det med en gang, vanlig tran luker ikke godt. Og ja, det er sikkert bra for oss, siden det inneholder både vitaminer og omega-3, men lukten er lite sjarmerende. Det samme kan man si om den der litt ekle gulpende følelsen man kan få etter inntak. Huffameg. Dermed må da dette her være et positivt produkt for dem som tar tran daglig? Men som er enige med meg hva duft og gjeising angår? Hvis man stikker nesa nedi her lukter det nemlig ikke så mye tran. I hvertfall ikke på langtnær så mye som den vanlige varianten gjør. Pluss for det.

Tran på vei i skjea

På nettsiden til Möllers står det at denne her har en søtlig og helt naturlig fruktsmak. Dermed kan den falle i smak hos barn. Jeg syntes den hadde en litt ubestemmelig fruktsmak. Den minnet litt om grønn Extra. Tyggisen altså. Tenker jeg må karakterisere den som syntetisk jeg, selv om det står at den er naturlig. Men den var god til å være tran. Min minste lille testperson på fire år, som er vant til vanlig tran, mente den smakte som Sanasol blandet med vann og ikke noe mer. Han syntes den var bedre enn vanlig tran og kunne godt ta den hver dag. Det må jo være positivt. Og det der med “blandet med vann” kan jeg faktisk forstå. Konsistensen må jo være tynnere enn på vanlig tran? Eller er det innbilning fra min side?

Tran i munnen

Tenker dette var er helt OK produkt jeg. Og nå lurer jeg veldig på om noen har smakt (eller gitt barna sine) de der gelefiskene med omega-3 som Møllers har? Er de okay? Bør vi prøve de også? Gi meg i så fall et hint. Greit å vite nå som vi går inn i måneder med R igjen.

Gjenkjøp: Tja

 

10 thoughts on “Möller’s Tran Fruktsmak”

  1. Som en liten fun fact så husker jeg denne tranen fra når jeg var mindre, ca 10-13 år siden. Jeg syns den smakte grusomt da og mener at jeg foretrakk vanlig tran 🙂

  2. Jeg er 23, og jeg takler ikke tran eller trankapsler, så jeg spiser de alternativene som er for barn. Har i en årrekke http://www.nycomed.no/kosttilskudd/nycoplus-omega-3-geleputer og synes de er helt greie. Det står at de skal smake sitron, og det gjør de til en viss grad, men transmaken – den er ikke borte på noen måte. Uansett så tenker jeg det er en vanesak, og at det er viktig med omega både i kosten og som tilskudd 😉 Tranfiskene har jeg ikke smakt, da jeg liker å holde meg til en ting!

  3. Vi prøvde de gelefiskene som de har, og de var IKKE hode! De var fettete og ekle utenpå, og smakte tran… Men når du nå går god for denne tranen skal jeg gjøre et forsøk på å være flink mamma og gi ungene tran i vinter! 😉

  4. Gelefiskene syns jeg er helt Ok i smak. Litt spesiell konsistens og veldig glatte på utsiden, men smaker ikke tran og man blir vant til konsistensen etter hvert. Jeg klarer ikke å ta vanlig tran eller trankapsler, da smaken vedvarer hele dagen. Disse fiskene fungerer veldig fint for meg, selv om jeg er voksen og de er ment for barn;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.