Limonade isTe Sitron fra Tine

Kom på at jeg ikke har lagt ut noe innlegg om denne isteen fra TineLimonade Sitron heter den. Den kom i vår og det er en limited edition, men de har den fortsatt på Kiwi. Vet ikke når den forsvinner, men tipper at det ikke er så lenge til.

Iste Limonade fra Tine

Det er garantert mange av dere som har drukket denne i løpet av sommeren. Innlegget her blir derfor ikke så langt. Synes bare smaken er så koselig at jeg ville den nevne den. (Hvis man kan bruke et slikt adjektiv om en smak.) Isteen smaker nemlig ordentlig limonade. Litt sånn som når man fikk sitrondrikk i Syden som barn. Eller som en litt syntetisk sitronbrus man fikk i bursdagsselskaper. Noen som er enige?

Videre synes jeg den smaker litt bitter lemon, men søtere. Naturlig nok siden den er uten bitter. Allikevel er den ikke for søt, men behagelig, frisk og leskende.

Eneste jeg ikke gir tommel opp til er fargen. Til akkurat denne smaken hadde det passet bedre med en gulere og mindre brun farge. Men så lenge man drikker rett fra flasken er det egentlig ikke så farlig.

Limonade Iste 2

Prøver nok å få kjøpt denne et par ganger til før det blir tomt på Kiwi.

Gjenkjøp: Jada, har kjøpt den flere ganger i løpet av sommeren

 

4 thoughts on “Limonade isTe Sitron fra Tine”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.