Yellow Mustard Sweet fra Heinz

Det er litt sommerstille her på bloggen, -slik det alltid er i ferien, men før helgen smakte vi den nyeste sennepen fra Heinz. Og den kvalifiserer for et lite innlegg. Den er forresten ikke helt ny lengre, den kom i februar, men det er jo nå det er høysesong for pølser, sant?
Sennepen heter Yellow Mustard Sweet, den er New York deli style, og de hadde den på Coop.

Yellow Mustard Heinz i butikken

Jeg er egentlig ikke så glad i sennep, men når man skal ha mange gjester på grillpølser bør man jo ha ei flaske på bordet.

Yellow Mustard
Leste at denne sennepen er laget på gule sennepsfrø, og de skal være mildere enn de brune og de svarte. Videre har smaken litt sødme fra honning, derav Sweet i navnet.

Yellow Mustard på pølsa

Vi var flere som smakte, og var ganske enige om at dette absolutt var en snill sennepsvariant. Den smaker ikke så mye, men er mild og barnevennlig. Et av bana på besøk var definitivt enig. Tenker den kan kalles en sennep for beginners, eller for de som ikke er så glad i den utpregede sennepssmaken, men som allikevel liker litt å kjenne et sennepsnev. Smaken var litt søtlig ja, og den kjentes på en måte litt glatt og uskyldig.

Yellow Mustard på pølse

Flasken hadde litt for stort hull syntes jeg, så det kom litt store mengder sennep om man ikke var obs og konsentrert. Men det er sikkert bare en tilvenningssak. Mange av oss er jo så vant til den smale tuten på Idun sine flasker, men om man er litt forsiktig klarer man å få rett mengde her også.

Yellow Mustard flaske

Ja, ikke dum nyhet dette her. Og selv om denne flasken sikkert varer en halv evighet her i huset kan jeg godt kjøpe den igjen den dagen vi trenger mer sennep.

Gjenkjøp: Mulig

 

6 thoughts on “Yellow Mustard Sweet fra Heinz”

  1. Du er flink til å oppdatere oss, men en ting savner jeg. Det er jo sommer! Hva med å teste noen isnyheter? 😀

    1. He he, greia er at jeg absolutt ikke er noen is-spiser… Synes ikke is er så veldig godt, så da frister det liksom ikke så veldig å teste nyhetene heller. 🙂

  2. Tenkte jeg skulle spørre deg om du hadde testet marinadeposene fra Caj P? Jeg har prøvd sweet chili (fisk) og chicken (til kylling obviously) og syns de er skikkelig gode, men hadde vært spennende å hørt tilbakemelding fra deg på disse også, eventuelt på flere av produktene til Caj P 🙂

    1. Lurer på om jeg har prøvd en med hvitløk for en stund siden – hvis jeg husker riktig? Mener den var fra Caj P. Skal prøve å huske å ta bilde og lage post om jeg bruker en marinade derfra igjen, men jeg er ofte lat og kjøper ferdigmarinert grillmat 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.