Sommergull Dill fra Maarud

Sesongprodukter er alltid veldig stas synes jeg, og her om dagen spiste vi en pose med Sommergull Dill fra Maarud. Så idyllisk pose! Emballasje har virkelig noe å si for kjøpsavgjørelsen.

Sommergull med dill fra Maarud

Tidligere år har man jo alltid måttet dra over grensa til Sverige for å få kjøpt dillpotetgull, så jeg vet at mange jubler når vi nå har det tilgjengelig hos oss om somrene. Om det så enn bare er for en begrenset periode.

Sommergull med dill fra Maarud åpnet

Som jeg har skrevet før er jeg ikke sånn superglad i dillsmak på potetgull. Akkurat dette har imidlertid såpass rund og fin mengde salt i tillegg til dillkrydderet at det duger. Til og med for en dillskeptiker. Jeg ble sittende å spise flak etter flak sammen med de andre utover kvelden, helt til det var tomt. At flakene er rifla er selvfølgelig også et veldig stort pluss. -Men akkurat disse synes jeg ikke passer sammen med dipp, da blir det bare et kaos av smaker.

Sommergull Dill i skål

Alltid ekstra moro med sesongnyheter fra Maarud, og slike poser kjøper jeg nok flere av i løpet av sommer’n til kvelder hvor jeg skal ha besøk. 🙂

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Sommergull Dill fra Maarud”

  1. Må være Problem med kommentarfeltet ditt? Min kom ikke opp i hvertfall..

    Freia Har kommet med 200 gr melkesjokolade med Daim OG salt lakris i begrenset opplag 😮 kjøpte før helgen for over en uke siden og har hverken sett noe kommentarer, nyheter, reklame eller omtaler rundt dette

    1. Ja, vet det er noe rart med kommentarfeltet, skal få sett på det når jeg er tilbake fra ferie.
      Jeg har faktisk også kjøpt den sjokoladen, men ikke smakt på den enda. Blir spennende. Har foreløpig bare sett den på Coop, kanskje det blir mer blest rundt den etter hvert?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.