Grandiosa Pizzaslice kjøttdeig og løk

Dere vet de dagene når man skal noe på kvelden? Som innebærer mat? Og så er det litt lenge å gå helt fra lunsj og til det sene måltidet så man trenger en liten snack i mellomtiden? Tidligere i uka hadde jeg et slikt tilfelle, så da prøvde jeg den vesle Grandiosa Pizzaslicen med kjøttdeig og løk som kom i mai.

Grandiosa

Hadde innbilt meg at det var en calzone, slik som de der Hold-it’ene, så jeg ble bitte litt overrasket da jeg tok pakken nærmere i øyesyn og så at det faktisk var et lite pizzastykke. OK, jeg burde så klart oppfattet det ut i fra navnet, pizzaslice, og det tydelige bildet, men noen ganger bare lager hjernen seg egne små forestillinger. Helt fint med en liten minipizza altså, og som vanlig kan man velge om man vil varme den i micro’n eller stekeovnene. Jeg valgte den kjappeste løsningen denne gangen. Man bare river et lite hull i det ene hjørnet og varmer pakken i 2,5 minutter.

Grandiosa baksiden

Det luktet egentlig litt skarpt mens den snurret der inne i micro’n. Hmm, kjøttdeig og løk skulle jo ikke gi slik en sterk eim? Jeg måtte ta en ekstra titt på pakken og skjønte ut i fra bildet at noen jalapeños på toppen var årsaken. Etter en titt på listen over ingredienser måtte jeg korrigere litt, det var fefferoniringer som var strødd på som topping.

Grandiosa ferdig

Så var slicen klar, og jeg må si jeg ble positivt overrasket over mengden fyll. Tommel opp for både kjøttdeig og ost selv om det var litt konsentrert til midten av stykket.

Bunnen smakte helt okay, men var typisk småseig og microaktig i konsistensen. Pizza’n må altså spises når den er nyvarmet, hvis den blir stående blir den for hard og tørr i kantene. Smaken på fyllet var også helt greit, men totalen med de der fefferoniringene gjorde at det ble noe spissere og sterkere enn jeg setter pris på. Det småprikket litt i både tunga og leppene, og da ble deler av den andre smaken forstyrret. Litt dumt. -Men som dere vet skal det ikke så mye krydder, pepper eller chili til før jeg synes mat blir for sterk. Sikkert veldig mange som synes denne er akkurat passe.

Jeg hadde ikke noe problem med å spise opp denne her altså, men velger nok noe med hakket mildere smak en annen gang. Uansett var det et OK produkt og jeg må gi et pluss for fin størrelse. Jeg ble akkurat passe mett. Kanskje vi kan håpe på en annen smak til neste produktslipp?

Gjenkjøp: Nei

 

1 thought on “Grandiosa Pizzaslice kjøttdeig og løk”

  1. Fefferoni vet jeg ikke hva er, men jeg liker ingenting som er krydret så da står jeg over denne.
    Hm, det er rart de ikke skriver det foran, at den inneholder sterke saker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.