Potetgull Creme Fraîche & Ramsløk fra Maarud

Tenkte å komme med en liten snackpost nå som vi går inn i helgen. For litt siden testet jeg nemlig en til av Maaruds mainyheter, Potetgull Creme Fraîche & Ramsløk.

POtetgull Creme fraiche og rmsløk

Veldig så grønn og fin pose. Liker når produsenter tør å bruke synlige, klare farger.💚

POttgull remsløk og creme fraiche inni

Hadde noen venninner på besøk, og de fleste som besøker meg begynner å bli veldig vant til å stadig måtte smake på, og uttale seg om nyheter. Denne gangen var de også veldig ivrige da vi skulle ta bilder. Moro det. 🙂

Potetgull cf & ramsløk

Flakene her var klassisk lyse og helt glatte. De hadde et spredt krydderdryss, og egentlig ikke så mye smak. De minnet litt om det vanlige ost- og løkpotetgullet, samtidig som ramsløken er mer særegen og gir en litt mer spesiell løksmak. Skulle bare ønske den var litt sterkere og tydeligere. Men nå er jo jeg veldig glad i nettopp løksmak, så kanskje dette holder for dem som bare er gjennomsnittlig begeistret for løk? For meg ble det litt tamt. Når jeg tok flere flak i munnen samtidig kom smaken heldigvis bedre fram, naturlig nok, så det ble trikset etter hvert. Jeg synes Original Chipsen fra Maarud med samme smakskombinasjon er mer spennende i munnen, men der kan det jo være at chipstypen i seg selv også smaker mer. Forresten lenge siden jeg har sett den i noe butikk. Finnes den enda?
Syntes også flakene her kjentes litt saftige når jeg hadde tygget litt, slik som produkter med løksmak ofte gjør, og den heller diskret creme fraichen gjorde at inntrykket minnet litt om den grønne Pringlesen.

Potetgull creme fraiche og ramsløk

Jeg kunne godt spist dette potetgullet igjen, men det blir nok ikke noe nytt førstevalg. Det var absolutt okay, men det er også mye annet jeg liker bedre. Og om man ønsker masse creme fraichesmak bør man kanskje også velge et annen sort, for det innslaget var heller beskjedent. For meg som ikke setter så stor pris på akkurat den smaken, var mengden imidlertid helt optimal.

Jeg er litt usikker på om det er plass til denne varianten her i butikkene på sikt. Vi får vente og se…

Gjenkjøp: Muligens

 

4 thoughts on “Potetgull Creme Fraîche & Ramsløk fra Maarud”

  1. Sjelden jeg spiser potetgull, men måtte teste fordi det er litt spennende med ramsløk. Men, enig, denne smakte lite definert ramsløk. Nokså ordinær løksmak, i min utrente potetgullgane. Virker som om markedet for “nyheter” når det gjelder potetgull er umettelig. Skyldes nok at det er veldig enkelt og billig å bare endre design på pose og justere krydderet, visp så har man et “nytt” produkt. Det bidrar nok til et betydelig mersalg.

  2. Dette var supergodt , men husker ikke hvor jeg kjøpte det. Vært innom flere butikker nå, men finner det ikke. Noen tips?

    1. Denne har de da hatt i flere butikker, men når jeg tenker etter er det en stund siden jeg har sett den nå. Gjetter at den er ute av produksjon. Maarud bytter jo ut smakene sine ganske ofte. Send dem en mail og spør. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.