Tildekkede jordbær

På lørdag kjøpte jeg en kurv jordbær på Meny. Og til min store glede var hver eneste kurv dekket med tynn plast på toppen. Så utrolig flott.

Jordbær med plastikk over

Dere husker kanskje innlegget mitt om jordbærtjuver fra i fjor? Og ja, jeg har så klart sett dem i år også. De er på plass. Med like lange fingre. Og nettopp derfor blir jeg så glad når butikkene tar ansvar og dekker kurvene med lokk eller annet dekke. Så er det ingen som kan grafse til seg bær fra andre kurver enn den de skal betale for.

Håper flere butikker har tilsvarende løsninger i sommer. Så slipper vi som handler på slutten av dagen å komme til bare halvfulle jordbærkurver i fruktavdelingen.

Innegget om jordbærtjuvene kan leses her. 😀

🍓🍓🍓

4 thoughts on “Tildekkede jordbær”

  1. Føler med deg. Men må innrømme at da blir jeg jordbærtyv selv og “fyller på” jordbærkurven, slik at den blir så full som den skulle ha vært …

  2. De lange fingrene tilhører gjerne også ekle folk som man ikke vil ha i maten sin, og noen av de tror også at det er helt greit å prøvesmake et bær eller 4, men selvsagt fra andre kurver enn den man skal kjøpe selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.