Jif Rørfrisk

Sniker inn en post med et lite produkttips her, dette er altså ikke noen nyhet. -Eller for meg var det det, selv om produktet ha eksistert i non food-hyllene siden i høst. Eller er det lengre?
I mangel av noe annet prøvde jeg nemlig Jif Rørfrisk her om dagen. Har dere sett den? Rød mellomstor flaske.

For hva gjør man når sluket er så tett at vannet strømmer opp og utover badegulvet når man tapper ut vannet fra badekaret? Og det er tomt for vanlig Plumbo i den lille åpne butikken? Jo, da prøver man det nærmeste man kommer, i dette tilfellet Jif Rørfrisk.

Jif Rørfrisk

Dette skal jo egentlig bare være et middel for rørvask. Som ved jevnlig bruk skal forebygge tette rør og hindre vond lukt. Men det funka som bare det på sluket mitt. Gjett om jeg ble letta!
Jeg fulgte bare bruksanvisningen på flaska. Tømte oppi og lot det virke i 15 minutter. Ikke noe lengre. Og det viset seg å holde. Så nå sildrer badevannet vekk nedover i avløpet igjen, det kommer ikke opp gjennom sluket og dekker badegulvet når vi åpner proppen.

OK, nå vet ikke jeg hvor mye grums dette middelet er ment å kunne ta knekken på. Det kan godt hende vi hadde flaks. Eller at det som tilstoppet røret hos oss ikke satt så hardt eller var spesielt vanskelig å løse opp. Men like fult er jeg veldig fornøyd med at jeg vi fikk ordnet opp. Og egentlig er jeg glad for at jeg ikke trengte bruke den der vanlige sterke plumboen. Synes nemlig det er litt skummelt. Er alltid nervøs for at rørene skal etses i stykker eller noe sånt. Trur i hvertfall jeg prøver denne Rørfrisken først neste gang det tetter seg til også. Fornøyd forbruker. 😀

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Jif Rørfrisk”

  1. Plumbo er ikke så bra for rørene, så dersom du trenger noe annet enn denne du har kjøpt nå vil jeg anbefale Mudin. Det selges hos f.eks. Obs Bygg eller rørleggere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.