Fruit Shoot Summer Fruits fra Robinsons

Dette var en ny variant! Tidligere har jeg jo skrevet om Fruit Shoot med både appelsinsmak og eple, men denne her, med Summer Fruits, må da være ny. I hvertfall i Norge?

Fruit shoot rød flaske

Fruit shoot rød

Av alle ting fant jeg den på Meny på Jessheim, og det er ikke så ofte jeg er på de traktene. Har merkelig nok ikke sett flasken i noen butikker her i området. Verken Meny på Sandvika Storsenter eller CC Vest har den. Og særlig sistnevnte pleier å ha utvalget i orden. Merkelig.
Jaja, kanskje de tar den inn etter hvert? Dette var det de hadde på storsenteret. Bare grønn og orange. Den orange har til nå vært favoritt her i huset.

Fruit shoot på Storsenteret

Drikken var i hvertfall veldig god! Og ja, selvfølgelig smaker den syntetisk, men veldig godt syntetisk. 😛 Man kjenner masse syrlig jordbær, nesten som en slags god jordbæryoghurt. Det står på flasken at den også har smak av eple og bringebær, men jeg syntes absolutt jordbærsmaken dominerte. De andre fruktene støttet liksom bare oppunder hovedsmaken. Frisk, barnlig og sommerlig. Fikk faktisk også rapport fra en 12-åring som hadde smakt, og han mente den var god og slukket tørsten bra. 🙂 Og så er det jo helt greit at den ikke er tilsatt sukker.

Fruit shoot rød drikkes

Hvis noen ser denne her på Sandvikasiden av Oslo eller i Asker så tips meg da.
Var ei i huset her som syntes den var knallgod!

Gjenkjøp: Ja, håper vi finner!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.