EM-Gull Crème fraîche & Paprika fra Maarud

Okay, det er EM-tid. Og siden jeg allerede har skrevet om den ene posen med EM-Gull fra Maarud (her) må jeg vel skrive litt om den andre også. Og den andre er nærmere bestemt denne her, med smak av Crème fraîche & Paprika.

Em Gull cf og paprika

I utgangspunktet hørtes dette ut som en smaksvariant for meg. Virkelig. Jeg foretrekker gjerne paprikapotetgull, og synes ofte riflede flak er bedre enn glatte. Crème fraîche er jeg ikke så begeistret for, men jeg har lært meg at det er stor forskjell på hvor fremtredende akkurat den smaken er. Noen ganger kjennes den nesten ikke i det hele tatt. Håpet i mitt stille sinn at paprikaen skulle dominere innholdet i posen her. Fargen indikerte i hvertfall tydelig paprika.

EM-Gull paprika

EM cf og paprika

Og se på flakene. Perfekte rifler og akkurat passe tykkelse. Lovende…
Men smaken likte jeg dessverre ikke. For hvor var paprikaen? Smakte nesten ingenting til den jeg. Egenltig var det ganske lite smak all over. Veldig rart. Maarud pleier jo å være så flinke med paprikakrydderet. Flakene kjentes heller litt syrlige, men de hadde ikke noe særpreg. Og crème fraîchen syntes jeg bare gjorde at det smakte smør. Nesten meierismør. Isj, det var da ordentlig dumt.

Em gull cf og paprika flak

Hadde virkelig trua her, og synes det er veldig kjedelig å bli skuffa over potetgull. Men greit nok, ikke en gang en storspiser av potetgull som meg kan like alle sorter som dukker opp. Venninnene mins som var på besøk da jeg åpnet posen ble heller ikke spesielt imponerte, så det er helt greit at dette bare er en EM-variant. Det blir nok ikke noe gjenkjøp. ⚽ ⚽ ⚽

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.