Bare holiday

Nå må jeg få komme med et lite hjertesukk.
Handlet ganske nylig i en Rema 1000-butikk, og skulle blant annet ha dipp. Og siden min ultimate dippfavoritt Onion dessverre har gått ut av produksjon igjen, kjøper jeg for det meste den som heter Tortilla. Men hva møtte meg på Rema? Pakke etter pakke med Holidaydipp. Ikke noen annet. Og ja, den er god den også, men hallo? Hva er vitsen med å bare ha en zillion pakker med Holiday? På rekke og rad? Hvorfor ikke ta inn flere sorter når man åpenbart har ganske god plass til dipp? Besynderlig.

Se her. All denne holidaydippen er fra samme Remabutikk. Det er jo helt komisk.

Dipp på Rema 1000

Dipp på Rema 1000 2

Dipp på Rema 1000 3

Det er åpenbart ingen fare for at de blir tomme med det første i alle fall.
Vet ikke om det er en innkjøper, butikksjef eller et kjedekontor som har bestemt at det bare skal selges én type dipmix i denne Remabutikken, men det var åpenbart en ganske dårlig avgjørelse. Det blir kundelekkasje av sånt, jeg dro heller innom Coop på veien hjem og kjøpte dipp’en min der. Noen som vet hvorfor det er sånn? Burde ikke vi forbrukere ha muligheten til å velge blant litt flere sorter når butikken har plass? 😖😯

 

12 thoughts on “Bare holiday”

  1. Haha, blir neppe utsolgt med det første her. :p Å nei, er oniondippen borte igjen? Så teit. Jeg begynte å like den takket være deg. Hadde ikke smakt den før, men måtte jo det når den kom tilbake siden du skrøt sånn av den. 🙂 Håper ikke Tortilla også er i ferd med å forsvinne da. Hot holiday er også god, men kanskje litt sterk for deg som ikke er så glad i sterkt krydder? Den river jo litt, men jeg liker det jeg da. 🙂

    1. Ja har smakt den, men synes vanlig Holiday har smak nok. 🙂 Ja veldig dumt at Onion er borte igjen. Den aller beste.

  2. Skulle ha en pose tzatziki-dip for noen helger siden, men umuilg å finne… 🙁
    Kjedelig når butikker ikke gidder å ta inn varer!

    1. Ja helt enig! Vi fortjener da mer variasjon. I hvertfall når butikkene har plass. Og over 30 esker med samme dipp blir nesten latterlig.

  3. Det er Rema sentralt som har bestemt dette, alt av sortiment skal snevres inn til kun bestselgere 🙁 Vi har iallfall fått inn Kims salsadip i år, var en god stund kundene måtte til tacohylla for å få salsa!

    1. Å nei så dumt, da må jo noen klage til Rema sentralt. Sende dem dette innlegget? 🙂
      Var jo en merkelig avgjørelse. Neste gang drar jeg og handler alt jeg skal ha på Kiwi eller Coop i steden. Er det det de på hovedkontoret vil tro?

  4. Oh no, er onion borte igjen? Da må jeg hamstre på neste Sverigetur. På min Rema her i Trondheim er det også kun holidaydip i hyllene, samt lite utvalg på snacksfronten, så vi handler til helgen andre plasser.

    1. Ja Onion forsvant i februar. Utrolig trist. Jeg synes ikke den i Sverige smaker helt det samme, men det er bedre en ikke no. Her har de fortsatt noen resteposer igjen på Europris til 5 kr, så jeg har kjøpt inn et lite lager.
      Skjønner ikke helt den der filosofien til Rema altså. Men interesant at det ser ut til å gjelde i flere butikker. Jeg handler da mye heller på Kiwi. Like billig og mye bedre snacksutvalg. Rema skyter vel seg sjøl lit i foten med så begrenset utvalg. Sikkert mange som etter hvert tar helgehandelen andre steder.

    2. Har sett litt etter i butikkene siden jeg leste dette, og her er det onion overalt. Den lokale Coop har hatt flere esker stående på billigsalg i flere måneder – god dato, men tydeligvis ingen som har lyst på. Det er kanskje et av produktene som folk liker i teorien, men å faktisk tenke på å kjøpe inn, det gjør vi ikke.

      1. Ja, Coop her har også litt igjen. Sikkert et sånt produkt ja. Innmari dumt, for jeg kjøpe masse av den. 🙂

  5. Du får onion og en hel drøss med ulike dipper på Yummy Heaven i Arkaden i Oslo 🙂

    Rema hos meg har også bare en zillion med Holiday-dipper. Jeg syns Rema bare blir mer og mer tristere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.