Aloe vera-produkter fra Dr Greve

Den siste tiden har jeg faktisk prøvd mer av den store Dr Greveserien som kom i vinter. Har vært fornøyd med den parfymefrie serien deres, og den “vanlige” dusjsåpen, og siden det nå har vært så sommerlig ei stund tenkte jeg det passet bra å teste produktene som inneholder aloe vera. Det har jo gått så masse reklame for dem på TV den siste tiden også. Jeg har flere ganger forsøkt å ta et bilde av skjermen når reklamen ha dukket opp, for å lime inn her, men har alltid knipsa litt for seint. Ja ja, her er i hvertall dusjsåpen og body lotionen.

Dr Greve Aloe i sola

Skulle liksom få til et sånt typisk sommerlig bloggbilde ute i gresset, men bomma helt på lyset på tuben. Jaja, det er tydeligere bilder lengre ned. 🙂

Dusjgeleen har nesten like deilig duft som den som står ved siden av på bildet under her. (Innlegg om den her.) Men denne her er på en måte friskere. Og selv om den overhode ikke lukter mint, får jeg lyst til å si at den er freshere på en nesten minty måte. Pussig. God er den i hvertfall. Deilig, sval og glatt konsistens, og det lukter så delikat og rent når man kommer ut av dusjen. Produkter som inneholder aloe vera pleier jo å ha en kjølende effekt på huden, dermed passer den glimrende når man skal dusje etter å ha vært en stund i sola. Så langt er vi i hvertfall veldig fornøyde, og nå er vi halvveis i flasken.

Dr Greve aloe vera dusjsåpe i butikken

Dr Greve Aloe Vera dusjsåpe

Dr Greve dusjsåpe rennende

Det eneste jeg tenker kunne vært litt annerledes var fargen på selve geleen. Synes ikke den hadde den fineste grønnyansen i verden. Skjønner at den må være sånn, det er jo liksom troverdig aloe vera-aktig, men jeg liker så mye bedre den noe mindre gusjegrønne fargen som Dr Greve har på intimvaskene sine. Jaja, bare bagateller egentlig. Og mest sannsynlig blir det mange gjenkjøp av denne her.

Planen var at dette innlegget bare skulle handle om dusjsåpen. Men siden jeg også har brukt body lotionen i samme aloe vera-serie en stund, tenkte jeg å kjapt nevne den også. Det passer liksom inn. Den har nemlig også en frisk, men mild duft, og er veldig lett og fin å smøre utover. Og selv om jeg som oftest tenker det er best å bruke den parfymefrie kremen er det deilig med en diskret duft innimellom. Synes den kjennes var sval og glatt og den trekker veldig for fort inn. Stort pluss. Fargen var også bedre enn på dusjsåpen synes jeg. He-he, den minnet meg litt om wasabimajones.

Dr Greve Aloe Vera body lotion

Vi likte disse produktene her i huset. Tenker jeg skal forsøke tuben med aloe vera-geleen også etter hvert (her), pleier alltid å ha ei tube i hus hver sommer. Jeg er superstreng på solkrem, her smøres det flere ganger om dagen og i rikelige mengder, men de gangene man allikevel føler at huden gløder litt mye når kvelden kommer er det veldig greit å kunne smøre på litt lindring. Tips meg gjerne hvis noen av dere har prøvd og anbefaler den.

Gjenkjøp: Ja

3 thoughts on “Aloe vera-produkter fra Dr Greve”

  1. Så bra at du er opptatt av å smøre med solkrem og at du bruker aloe vera 🙂
    Ofte i disse aloe vera produktene som selges i butikk er det en liten mengde med ren aloe vera.
    Hvis aloe veraen er farget så er dette ofte fordi den allerede er oksidert, eller tilsatt farge.
    Jeg vil virkelig anbefale deg å se på forever living sine produkter som er basert på ren økologisk aloe vera som er fremstilt på en unik måte som bare Forever Living har pantent på.
    Denne geleen er helt ren aloe vera (dette kjennetegnes på at du kan ta en dråpe på fingeren din, snu denne opp ned uten at aloe veraen renner av 🙂 ) og de aller fleste produktene til Forever living inneholder aloe vera.
    Hvis du ønsker å sette deg mer inn i dette kan du lese mer her: http://myaloevera.no/dinhelse/nb/start/

    Ha en fortsatt fin kveld <3

    1. Takk for link. Vet du, jeg liker virkelig ikke Forever Living-produktene. Eneste jeg ha vært fornøyd med må være den lille lepomaden. Har faktisk aloe veraen stående her også, sammen med mye annet, men er ikke fortrolig med den. Er vel smak og behag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.