ZERoh! Hvit te & Litchi

Når man oppdager noe så rosa og feminint i safthylla, ville det nesten vært en fornærmelse mot verdens saftbestand å bare gå forbi. Her måtte det handles. Jeg snakker så klart om den nyeste varianten av ZERoh!, den som har farge som en 80-talls tyggegummikule, og smak av Hvit te & Litchi.

Zeroh i butikken

Jeg kjøpte faktisk ei flaske på Meny for ei uke siden, men det var først i sola i går vi tok en smak.

Zeroh flasken min

Når jeg skal testete et nylansert produkt har jeg alltid en forestilling og forventning om hvordan det skal smake. Mye av inntrykket ligger så klart i det visuelle, og her var jeg ganske sikker på at jeg kom til å kjenne en kombinasjon av candyfloss og tutti frutti. At smaken var beskrevet å komme fra hvit te og den tropiske frukten litchi ble litt underordnet når fargen var så rosa.

Zeroh på brett

Som vanlig åpnet jeg korken for å lukte litt før jeg tok en smak. Og der var det nesten så jeg fikk meg en nesestyver gitt. Duften jeg snuste inn fra åpningen var mye mer intens og syrlig enn jeg hadde forventet, og i tillegg kjente jeg en slags underlig undertone av noe parfymert og nesten såpeaktig. Så snodig. Smaken var ikke helt som duften, men jeg kjente igjen noen av inntrykkene. Saften var overraskende søt, fruktig og fin, og de litt krydrede elementene fra hvit te lurte i bakgrunnen. Men totalen var veldig annerledes enn antatt.
For meg ble det hele dessverre for kunstig og syntetisk. Smaken var for intens og kombinasjonen stemte bare ikke helt. Min lille medsmaker ble heller ikke så begeistret. Hun mente den bare smakte sånn passe og litt bringebær, men at den var litt for sterk.

Zeroh i glass

Jeg har liksom aldri blitt bitt av den der ZERoh!-basillen, og tror nok ikke vi kommer til å bruke opp denne flasken heller. Gir resten til Sara på jobben på mandag – hun synes den er kjempegod. 😀

Gjenkjøp: Nei

6 thoughts on “ZERoh! Hvit te & Litchi”

  1. Første assosiasjoner jeg fikk da jeg gikk forbi den på butikken var også såpe. Ettersom det er en limited skal jeg allikevel teste. Jeg har blitt overrasket før!

  2. Foretrekker Fun, syns disse Zeroh har så merkelige ettersmaker. Litchi er jo knallgodt, men denne syns jeg ikke smakte noe særlig av litchi. Denne flaska kommer til å vare lenge 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.