Reker & Cottage Cheese fra Denja

En liten påleggsnyhet igjen. Har dere sett denne? Reker & Cottage Cheese fra Denja.

Denja reker og cottage cheese

Denja reker og cottage cheese boks close

Og se her, den har skrulokk. Og boksen var stødig og fin.

Denja reker og cottage cheese skrulokk

Det er ikke så ofte jeg kjøper påleggsalater. Synes det er godt i små mengder, men veldig ofte blir konsistensen litt for mye av det gode for meg. Ender opp med å kaste resten av boksen etter at jeg har spist ei skive. Blir liksom mettet for lang tid av den litt glatte, fete, oljete konsistensen. Og nettopp derfor må jeg si at dette var en spennende nyhet. Å blande inn cottage cheese var en genial vri. Har aldri vært borti det før.

Denja reker og cottage cheese bra med reker

Konsistensmessig så salaten litt småknudrete ut. Man får altså inntrykk av at det ligger små klumper fra cottage cheesen her og der. Men jeg syntes ikke jeg kjente disse bitene noe særlig da jeg spiste. De forsvant antagelig inniblant alle de andre bitene i salaten. Ikke noe problem det.

Smaken her var overraskende OK. Jeg hadde egentlig ikke forventet at det skulle være så voldsom forskjell fra andre påleggssalater, også denne inneholder nemlig olje (rapsolje), men den kjentes forbausende lett og frisk. Den inneholder agurk, og jeg hadde trodd at det kanskje skulle gjøre inntrykket litt bløtt og vassent, men det knaste faktisk fint da jeg spiste. Rekene var faste, og  jeg fikk nesten litt tzatzikifølelse av helheten her. Ah, så sommerlig. ☀🍀🌿

Denja reker og cottage cheese på rundstykke

Den var slett ikke dum denne salaten her altså. Veldig lur kombinasjon.
Det er nok ikke et pålegg jeg kommer til å kjøpe ofte, men jeg utelukker definitivt ikke gjenkjøp.

Gjenkjøp: Mulig

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.