Pizzaolje Basilikum fra Pizzabakeriet

Må bare snike inn en post til om et produkt som kom i februar. Nemlig denne snertne lille flasken med Pizzaolje Basilikum fra Pizzabakeriet. Noen som har sett den i butikken? De har den i hvertfall på Meny.

Pizzaolje på kjøkkenet

Jeg var først litt usikker på bruken. Høh, er det mulig? Pizza og olje? Det var jo ikke akkurat så mange alternative bruksområder. Men siden jeg har en litt iboendre ærefrykt for nye produkter og ikke minst en slags vegring mot å teste noe på feil måte, måtte jeg myse litt bak på etiketten for veiledning. Og ganske riktig. Som antatt skal man bare sprinkle noen dråper over pizzastykket sitt før man begynner å spise.

Pizzaolje fra PIzzabakeriet tømmes på

Jeg har aldri dryppet olje på pizza’n min før, men det var faktisk veldig godt. Både jeg og besøket ble positiv overrasket. Det var ikke mange dråpene jeg tok, det var ganske lett å begrense mengden med helletuten på falsken, men smaken av basilikum var uansett tydelig og fin. En ekstra liten til piff til pizzasmaken og så mye mindre grisete enn rømmedressing. Synes smaken passet perfekt sammen med ruccolaen og heehetn ble så ble. Er det forresten ikke rart hvordan vanene og mattrender endrer  seg? Da jeg var yngre var det jo helt utenkelig å ha noen form for salatblader oppå pizza’n! Og nå synes jeg enhver pizza blir naken uten en god klype ruccolablader og et rikelig dryss nyrevet parmesan.

Pizzaolje fra PIzzabakeriet på bordet

Dette var en fin og innovativ nyhet synes jeg. Håper flere prøver og liker den slik at flasken blir værende. Jeg kommer garantert til å kjøpe den igjen.

Gjenkjøp: Javisst

 

2 thoughts on “Pizzaolje Basilikum fra Pizzabakeriet”

  1. Noen dråper god olivenolje på toppen er obligatorisk på enhver pizza av den italienske typen, og sånn har det vært siden retten ble oppfunnet.

    Fin størrelse på flasken, og godt med basilikum. Må teste den, hvis den er fornuftig priset.

    (Legger forresten ikke igjen kommentar så ofte, men må bare få skryte litt: veldig kjekt å lese denne bloggen. Har nok lagt på meg noen kilo pga consuming, men pytt-pytt.. Keep up the good work!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.