Litago Uten fra Tine

Se der var det dukket opp en ny kartong i kjølehylla i butikken. Litago Uten fra Tine.
Synes det er så kult at kua går over flere sider på Litagokartongene.

Litago uten 2

Dette er altså en sjokolademelk basert på lettmelk, uten ekstra tilsatt sukker eller søtstoff. I tillegg er den laktosefri. Det hørtes jo unektelig veldig bra ut, eller hur? For de som har et stort forbruk av sjokolademelk mener jeg. -Vet det er ganske mange.
Her ser dere oversikten over næringsinnhold på baksiden av kartongen, vet at mange er opptatte av det.

Litago baksiden

Jeg må medgi at her hos oss går det ganske lite sjokomelk. Jeg er ikke spesielt glad i det, -har merkelig nok aldri vært begeistret for verken det eller varm kakao, – selv om jeg så klart liker sjokolade og er supeglad i ren melk. Og dermed blir det ikke til at jeg kjøper det særlig ofte heller. Men jeg vet så klart hvordan det smaker, og det hender jo med jevne mellomrom at noen andre her i huset etterlyser det. Og dermed var det spennende å teste denne her.

OK, for meg som ikke drikker mye sjokomelk smakte dette helt vanlig. Hm, er det bra eller dårlig? Lander på bra. Det må da være fint at inntrykket er godt selv om ingen har sneket X antall sukkerbiter ned i kartongen? Jeg kjente overhodet ikke noe lightpreg på de slurkene jeg drakk, ei heller kjentes den tam, flat eller pregløs slik som produkter uten sukker og andre tilsetninger ofte gjør. Men jeg syntes ikke det smakte noe bedre enn annen sjokomelk heller altså.

Litagu uten etter trening

Hun som egentlig skulle drikke denne her mente den var veldig god! Dommen var at den kjentes ekstra frisk og god fordi det var så kaldt i kjøleskapet og at kanskje noen hadde puttet litt ekstra sjokoladepulver oppi? Men at det var noe nytt sammenlignet med “den andre” Litagomelken var hun ikke overbevist om. Hun mente for øvrig at den passet fint å drikke for de som var tørste etter trening sånn som hun selv var.

Greit nok, forskjellen var visst ikke merkbar for en av de som faktisk drikker sjokomelk her i huset, så om det blir spørsmål etter denne i butikken sier jeg gjerne ja.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.