Japp Peanut Butter fra Freia

Jeg er kjempeglad i Japp. Det er faktisk en av de få sjokoladene jeg kan kjøpe til meg selv i egostørrelse. Altså at jeg kjøper en bar til bare meg selv, ikke en pose eller plate jeg kan dele med andre.
Så da jeg oppdaget denne limited editionen med peanut butter for noen uker siden måtte jeg så klart bare kjøpe. Men vips kom det div friperioder og langhelger, og sjokoladen ble bare liggende i nyhetsesken min. Helt til i dag. Sjøl om det bare er mandag. Men ingen sladrer vel på meg?

Japp 2

Japp peanut butter bar

Egentlig er jeg ikke spesielt glad i peanøttsmør. Liker det ikke i det hele tatt faktisk, noe som er litt rart siden jeg er så glad i nøtter. Men greit nok, det kunne jo funke i sjokoladen for det, sant?

Liker at Japp alltid har to i pakka. 😀

Japp peanut butter åpnet

Det lukta skikkelig Snickers da jeg åpnet. Hmm, en liten mismatch mellom duft og forventning? Det skal jo ikke lukte Snickers av Japp? Men ikke noe rart egentlig og ikke noe problem. Og selvfølgelig var sjokoladen god. Fersk og mjuk, og en fryd å sette tennene i. Det kjentes dog ikke ut som om det var peanøttsmør i den. Fikk heller inntrykk av at mange små peanøttbiter var strødd utover inni den mjuke marengsen. Og sånn så det ut på bildet jeg tok også. Positivt for meg som liker konkrete nøttebiter bedre enn smørvarianten, kanskje ikke så kult for de som forventer et lag med peanøttsmør inni sjokoladen sin. Det kan jo forresten være at de har blandet litt peanøttsmør inn i selve sjokolademarengsen, men det kjentes mest ut som vanlig Japp ispedd litt peanøttbiter. God var den i hvertfall, men ikke så god som den Japp All Nuts som kom i mai i fjor. (Innlegg om den her) Og mot slutten ble det en anelse kvalmende. Ganske mektig også. -Men fortsatt okay.

Japp peanut butter delt i to

Ikke dumt med ein slik ein på en mandag, men trur nok ikke jeg kommer til å kjøpe den igjen. Er så mye annet som frister enda mer. Moro å ha smakt, og helt greit at det er en limited edition.

Lurer på hva slags Japp som kommer neste vår?

Gjenkjøp: Tviler

 

2 thoughts on “Japp Peanut Butter fra Freia”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.