Gresk yoghurt Sprudlende Kiwi fra Synnøve Finden

I dag smakte jeg en av de nye yoghurtene fra Synnøve Finden til frokost på jobben. De har kommet med to nye Sommer Spesial-varianter, og den jeg prøvde heter Sprudlende Kiwi. (Næringsinnhold her)

Sommer spesial med Kiwi

Likte designet på begeret. Fint med litt glade, sommerlige farger. Noe jeg imidlertid ikke skjønner er dette tomrommet under lokket når det ikke følger med granola eller müsli. Den lille skjea trenger vel ikke all den danseplassen?

Sommer spesial med Kiwi lokk

Småskvatt litt da jeg rev av folien på toppen her. Yoghurten har naturlig nok et svakt grønnskjær, og ved første øyekast så det litt suspekt ut. Jeg er ikke særlig vant til grønnlig yoghurt. Tenkte et nanosekund at dette var litt sånn Hulken-yoghurt. Moro. Og for all del, nyansen er svak, så den var på ingen måte frastøtende.

Sommer spesial med Kiwi åpnet

Siden dette er gresk yoghurt var selvfølgelig konsistensen fyldig. Videre var det ganske rikelig med innblandede kiwibiter, og en del svarte kiwifrø hist og her. Og smaken var god den. Yoghurten var frisk, en anelse syrlig og sval. Jeg kan også være med på at de små frøene tidvis gjorde munnfullene sprudlende. Kiwibitene var passe store og det var lett å kjenne kiwismaken. Jepp, fornøyd med denne her.

Synes absolutt vi kan kalle dette en fresh sommernyhet, -jeg kjøper den gjerne igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

8 thoughts on “Gresk yoghurt Sprudlende Kiwi fra Synnøve Finden”

  1. Selv har jeg aldri likt gresk yoghurt, men kunne tenkt meg teste denne. Kiwi er ikke akkurat en smak det brukes mye av. Og når det kommer til det tomrommet i lokket så tror jeg det er ment til hvis man selv vil legge musli eller nøtter der. At det rett og slett er for ekstra oppbevaring 🙂 Er jo mange som foretrekker noe ekstra til yoghurten!

    Ser også det er en ananasvariant. Personlig en smak jeg elsker, så de begge skal testes 😉

  2. Har du sett at Synnøve Finden har kommet ut med yoghurt av saue- og geitemelk? Jeg lurer på hvordan de smaker, jeg er jo glad i geitost og snøfrisk, så tror jeg liker geitemelkyoghurten. Men hvordan smaker sauemelk da? Det er kanskje litt likt? Men jeg lurer på hvordan det blir å bare spise ren naturell yoghurt av desse melketypene, kan tenke meg at det blir litt kvalmende… Jeg pleier å spise naturell yoghurt sammen med noe jeg da.

  3. Likte denne jeg også 🙂 Jeg har alltid tenkt at lokkene er sånn fordi det er billigere å lage en type lokk til alle begere med samme diameter, enn to forskjellige typer lokk til de med og uten musli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.