Godt gjemt syltetøy

Må bare komme med et lite oppgitt sukk.
Husker dere innlegget mitt om Nora syltetøy med 70% bær fra februar? (Her er link)

00 Syltetøy1

Da skrev jeg om det med bringebær, men vi har også smakt jordbærvarianten.

0 Jordbærsyltetøy

Kom aldri så langt at det ble eget innlegg av det, men det smaker like nylaget, friskt og godt som det med bringebær. Og jeg har kjøpt det igjen, og anbefalt det til flere jeg kjenner. Men så er tilbakemeldingen alltid den samme. Det er ikke så se i butikkhyllene. Og jeg er faktisk helt enig. Syltetøyet er ordentlig vanskelig å finne. 😭

Det er jo en kjølevare, så kanskje ikke butikkjedene noe standard for hvor det skal stå? Jeg har i hvertfall funnet det (etter leting fram og tilbakbåde sammen med ost og kjøttpålegg. Og det er de få gangene jeg har vært så heldig å finne det. Der jeg kjøpte sist sto det rett ved siden av leverposteien, men det var ikke lett å oppdage.

0 Jordbærsyltetøy glass

Og neida, det er ikke noe krise. Jeg klarer fint å leite litt, poenget er bare at jeg skulle ønske produktet var mer synlig. At butikkene klarte å trylle frem en slags naturlig plass til det. Så flere kan finne det og kjøpe det – så det blir værende. Og for min egen del så jeg slipper å lete og lete og alltid rope på betjeningen når jeg trenger et nytt glass. Det må jo også være i butikkenes interesse det?

Så kjære dere som har produktansvar for dette syltetøyet, kan ikke dere ta en prat med de som selger det i butikkene sine? Og finne en god plasseringsløsning? De er vi mange som blir glade. 😀

8 thoughts on “Godt gjemt syltetøy”

  1. Jeg så dette på Rema, og der stod det på ostehyllen. Har enda ikke kjøpt inn da vi har våre favoritter, og dessuten lager en del hjemmelaget med frosne bær. Det er billig og supergodt, og man vet nøyaktig hva man får i seg 😉

      1. Coop Mega, Extra og Obs! har plassert Nora kjølt syltetøy serien sammen med bl.a. kjølt leverpostei, mens Rema har valgt å plassere det sammen med ost. Det er kjedene selv som til syvende og sist bestemmer hvor produktene skal tegnes inn i hylla og plasseres i den enkelte butikk:-)

        1. Neimen er det deg gitt. Så moro at du kommenterer her da 🙂 Tusen takk for ekspertinfo, nyttig as always. Da skjønner jeg at det er på Coop jeg må kjøpe yndlingssyltetøyet framover. Vi har blitt storforbrukere.

  2. I følge Rema 1000 sine nye «maler» skal det stå ved brunosten. Salget har økt veldig etter at vi flyttet det dit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.