Frukt-i Appelsin & Mango fra Bonaqua

Det ble impulskjøp i lunsjen i dag. Skulle bare være med noen innom Meny, ikke kjøpe noe selv, men lot meg friste av en av de nye Frukt-i fra Bonaqua.

Bonaqua Frukt-i flaske

Dette skal altså være et helt nytt konsept der vann får smak fra juice og fruktpuré. Altså vann med frukt i, derav navnet. Får ikke helt bestemt meg for om det høres fiffig eller bare kleint. Må tenke litt mer på akkurat det trur jeg.
Drikken er kullsyreholdig, og kommer i en yndig liten flaske på 400 ml. Fin størrelse i hvertfall.
Det er lansert to smaker, og jeg lot meg friste av kombinasjonen appelsin og mango. Den ga et virkelig leskende inntrykk der den sto så duggfrisk i kjølehylla.

Åpnet flasken på jobben, (derav veldig nøytrale bilder,) og som vanlig måtte jeg snuse litt ned i flaska før jeg smakte. Merkelig. Det lukta nesten litt grapefrukt. Det synes jeg egentlig ofte det gjør av produkter med mangosmak. Greit nok. Selve smaken var ganske svak og litt ubestemmelig. Det kjentes ut som typisk gul drikke, og appelsinen dominerte. Ettersmaken hadde mer mangopreg, men den var ikke spesielt sterk den heller. Syntes nesten det luktet mer enn det smakte. Eller duftet er vel penere å si.

Bonaqua Frukt-i åpnet

Egentlig minnet drikken veldig om både Farris & Juice og Noisy. Altså slike hybridprodukter som ikke er brus, men heller ikke bare vann med smak. Noe midt i mellom tilsatt en middels mengde bobler. Det bruste nemlig opp da jeg helte væsken over i glasset, men skummet trakk seg veldig fort tilbake. Ikke var det spesielt tett heller. Mer glissent egentlig. Smaken var okay altså, Frukt-i’n var drikkbar den, men jeg hvinte ikke akkurat av fryd der jeg satt foran PC’n.

Bonaqua Frukt-i glass

Dette er sikkert et veldig tidsriktig og etterspurt produkt. Rent kildevann smaksatt med fuktpure, -det må jo bare slå an, eller hur? Idéen er fin den, men det blir for platt og tamt for meg. Jeg liker ordentlig brus! Med masse smak og bobler. Usunt og syntetisk. Og så utrolig godt. Så når jeg skal kose meg velger jeg faktisk ekte vare fremfor denne kvasiløsningen. Sånn er det bare. Det ække no gæli med frukt-i, men jeg vil ha noe med mer tæl i. Tommel opp for fin flaskestørrelse og kul etikett, men det blir dessverre ikke gjenkjøp.

Gjenkjøp: Nei

 

4 thoughts on “Frukt-i Appelsin & Mango fra Bonaqua”

  1. Har smakt, og synes den var veldig frisk og god.
    Ikke så ofte jeg kjøper vann/brus “to go” men kan nok slumpe til å kjøpe denne igjen – hvis behovet dukker opp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.