Crispo Bites fra Sætre

Ny kjeks er alltid gøy, og Sætre har kommet med to nye poser til dette slippet.
Har faktisk brukt litt tid på å finne dem, men i dag så jeg heldigvis begge i butikkhylla på Meny.
Kjøpte den ene, den som heter Crispo Bites.

Crispo Bites

Dette er små vaffelkjeks dyppet i melkesjokolade, og innimellom kjeksetasjene er det et mjukt sjokofyll med crisp. Det hørtes jo veldig godt ut, og siden Crispo er en av mine favorittsjokolader gledet jeg meg til å prøve. -Selv om jeg som dere vet er litt småskeptisk til at et merkenavn spres utover til stadig flere produkter, og melkes for det det er verdt. Her ser dere bitene, posen skal inneholde ca 18 stk.

Crispo Bites inni posen

Jeg tok meg en forsiktig bit og ble positivt overrasket. Hadde forventet meg noe midt på treet, men kjeksen var veldig god den. Jeg tenkte umiddelbart at den smakte skikkelig Kvikk Lunsj, så mye at det nærmest var komisk, men jeg liker jo det også jeg. Ikke noe problem. Men hvor var egentlig Crisposmaken? Den kjente jeg ikke noe til.

Konsistensen på kjeksen var utrolig luftig, og sjokoladetrekket rundt hele enheten var passe tykt. Sjokofyllet inni var litt glatt og nougataktig, men heldigvis uten nøttesmak. Jeg kan ikke si jeg kjente noe spesielt til crisp’en som skulle være i fyllet, men hvordan skal man egentlig kunne kjenne crisp inniblant all den sprøe kjeksen?

CrispoBites i skål

Selv om denne kjeksopplevelsen slettes ikke var dum, tviler jeg på gjenkjøp. Det blir så lett gris og klin når man har med seg sjokoladekjeks på tur, jeg velger derfor mye heller tørre varianter. Særlig i sommerhalvåret. Men hvem vet? Kanskje jeg kan sette frem slike i ei skål en gang jeg har uformelt besøk, og det ikke er så varmt i været?

Den andre varianten som har kommet er forresten Smørbukk Bites. Enda et velkjent merkenavn med utvidet bruk der ja. Helt okay det, men jeg kommer nok ikke til å kjøpe den. Er ikke så glad i Smørbukksmaken. Hører veldig gjerne fra noen av dere som evt. smaker?

Smørbukk Bites pose

Gjenkjøp: Tviler

8 thoughts on “Crispo Bites fra Sætre”

  1. Dette er nok sånne kjeksbiter som man skal ha ved siden av is eller noe. Er nok litt klissete å spise dem med hendene 🙂 Men; det positive er jo at det endelig kommer en oppgradering av den ellers så kjedelige vaffeliskjeksen, og dessuten går jo kjeks og sjokolade som regel godt i lag!

  2. Jeg syntes den smakte som en sjokolade jeg har savna i flere år, nemlig MAX fra Nidar. Så Crispo Bites var veldi goe 🙂

    1. Ja den ja, Hmm, det er jeg faktisk enig i. Kanskje det er en gammel oppskrift som er hentet fram igjen?

  3. Smakt smørbukkvarianten og den var veeeeldig god. Enda godt det bare er 18 biter i posen…..
    Men i motsetning til deg elsker jeg karamellene også da 😀

    1. Jeg har faktisk også smakt den nå, og er litt enig. Den var god – bedre enn crispo’n. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.