Cookieglede Myk inni Mørk fra Freia

Et produkt jeg skrev om i fjor som jeg faktisk har kjøpt igjen veldig mange ganger, er Cookieglede myk inni fra Freia. (Innlegg her.) Jeg pleier virkelig ikke la meg imponere så lett av kjeks, men akkurat de var det noe med. Har kjøpt dem igjen og igjen her hjemme, og har rett som det er hatt ei pakke liggende i skapet på jobben også. Dere vet, til de dagene man ikke har lyst til å være flink og spise frukt eller yoghurt når klokka er rundt 14, men heller er fysen på noe søtt og usunt… Vel, i forrige uke så jeg at nevnte kjeks hadde fått en slektning, Cookieglede Myk inni Mørk, så da heiv jeg meg gladelig over og håpet at den skulle være like god som den lyse.

Cookieglede myk inn mørk

Cookieglede mørk vår pakke

Akkurat som i de andre pakkene (her og her) er det sju kjeks her også. Et ganske håpløst antall spør du meg. Hvem har funnet på det? Hvordan skal man kunne dele rettferdig når det er sju i pakka? Kan man ikke programmere pakkemaskinen litt annerledes? Helt greit med mindre enheter hvis man f.eks fikk åtte i steden.

Cookieglede mjuk inni mørk på verandaen

Som dere ser var det rikelig med sjokoladebiter i hver kjeks. Veldig positivt. Synes det er så stusslig når det som er inni ikke samsvarer med bildet utenpå pakken, men her var alt på stell.

Cookieglede mjuk inni mørk en kjeks

Kjeksene kan varmes noen sekunder i micro’n før man spiser dem, men siden det var så varmt ute spiste vi dem bare som de var rett fra pakka.
Ordinære, var det første jeg tenkte da jeg hadde tatt en bit. Veldig ordinære sjokoladecookies. Jepp, sånne som det går 13 av på dusinet. De var gode, bevares, men jeg vil ikke akkurat kalle det en innovasjon. Riktignok skiller de seg litt fra mengden i og med at kjernen er mjuk, men nå er liksom ikke det så nytt lengre heller. Dessuten skulle jeg gjerne hatt dem enda litt seigere. Forskjellen mellom det knasende rundt og det mjuke i midten burde kanskje også vært tydeligere? Kan hende at jeg bare var uheldig med akkurat den ene jeg spiste altså. Etter hvert som jeg åt meg innover i kjeksen syntes jeg sjokoladesmaken nesten var i mørkeste laget. Det holdt derfor med bare en. Jentene mente de smakte brownies og likte dem tydeligvis bedre enn meg. Ikke så gode som de lyse, mente de, men gode nok til at de ville jeg skulle skrive gjenkjøp. Jeg tror allikevel jeg sier nei. Holder meg til de lyse enn så lenge og er spent på om disse blir værende i butikkhylla.

Gjenkjøp: Nei

2 thoughts on “Cookieglede Myk inni Mørk fra Freia”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.